Karmamia

Karmamia tilbyder Skandinavisk, minimalistisk mode tilsat et strejf af Mellemøsten. Kollektionerne fra Karmamia har fokus på god pasform samt klassiske farver og snit - hvilket gør de forskellige items anvendelige sæson efter sæson. Karmamia ønsker at gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen og derfor er de mestre i at designe tøj, der kan bæres på mange forskellige måder og som holder i flere sæsoner.
Farve
KATEGORIER
PRIS
STØRRELSE

Skandinavisk mode med et strejf af mellemøsten fra Karmamia hos Profil Art

Brandet har fokus på at gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen og derfor gør de en dyd ud af at designe kvalitetstøj, der kan bruges og styles på mange forskellige måder. De forskellige items er designet med det Skandinaviske snit in mente og med et strejf af Mellemøsten, hvilket ses tydeligt i farvevalg og prints.

Karmamia kjole

Mangler du en alsidig kjole til ferien, til festen, til arbejde eller noget helt andet, så bør du tjekke de smukke kjoler fra Karmamia ud. En Karmamia kjole emmer af mellemøstlig luksus og de findes i et væld af friske farver og prints. Hvem vil ikke gerne udstråle luksus, uden at betale kassen for det? Vi bruger selv de skønne kjoler til hverdag og fest. Til hverdag elsker vi at style en ellers feminin kjole med et par fede sneakers til. På den måde kan man dresse kjolen en smule ned og gøre den mere hverdagsagtig end fin. På den anden side, så elsker vi også at style kjolerne med fine stiletter, de helt rigtige smykker og en lækker taske til. Så er vi ellers klar til fest og klar til at føle os som festens midtpunkt.

Karmamia kimono

Karmamia er efterhånden ret kendte for deres kimonos, der ligesom alle andre styles, emmer af mellemøstlig luksus. Deres kimonos designes i forskellige farver, forskellige prints og nogle tyndere materiale end andre. Fælles for dem alle er den lækre satin-kvalitet, der er med til at give de forskellige styles det sidste luksus-touch. Vi bruger kimonos over en enkelt kjole, for at tilføre den lidt ekstra - ellers går vi all-in og kombinerer en mønstret kimono med en mønstret kjole. Vi er nemlig ikke bange for hverken farver eller prints. En kimono er også super anvendelig til og fra stranden/poolen, da den er nem at tage af og på, samtidig med at den er dejlig luftig.