Shorts
Farve
1 stk
KATEGORIER
1 stk
1 stk
PRIS
1 stk
STØRRELSE
1 stk

Shorts

Et af sommerens musthaves, er helt sikkert et par shorts. Når benene har fået lidt kulør, findes der intet bedre end at hoppe i et par skønne shorts og få luftet sommerbenene. Hvad enten du er til de casual og løse shorts, der kan styles sammen med en skjorte eller du er til de mere tætsiddende shorts, der kan styles sammen med en fin sommertop, så har vi et nøje udvalgt sortiment, med de helt rigtige shorts til din sommer. Du har derfor rig mulighed for at gå sommeren i møde og slappe af med god stil i varmen, hvad enten du skal nyde den på en ferie eller hjemme.

Herunder finder du vores udvalg af shorts. Se også vores udvalg af forskellige toppe, som du kan style med dine shorts lige her.

Andre elsker også
Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer