Pre-order

Hos Profil Art tilbyder vi en eksklusiv mulighed for at sikre dig de nyeste og mest eftertragtede produkter, før de officielt kommer på markedet. I vores pre-order kategori udvælger vi lækre produkter fra de mest populære brands, som vi bare ikke kan vente med at vise dig. Vær blandt de første til at eje de nyeste kollektioner. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører for at bringe de nyeste trends og designs direkte til dig. Tag et kig på vores spændende udvalg af pre-order produkter og reserver dine favoritter i dag. Uanset om du er på udkig efter de nyeste styles til din garderobe, brugskunst til boligen, eller flotte accessories, finder du noget specielt hos Profil Art. Forudbestil nu og vær blandt de første, der modtager disse fantastiske nyheder! Betingelser og levering af forudbestilling beskrives ved hvert produkt
Find os på Instagram

Hashtag dine billeder med #profilart eller tag os med @Profilart 

Pre-order/forudbestilling hos Profil Art


• Pre-order/forudbestilling bliver først leveret, når den ankommer til vores lager. Se forventet leveringstidspunkt på hvert produkt.

• Når du bestiller en pre-order vare trækkes pengene først, når vi afsender din vare. Når du betaler reserverer banken pengene, men pengene trækkes ikke fra din konto, før vi har afsendt din ordre.

• Hvis du bestiller andre varer sammen med din pre-order, vil de blive leveret sammen med din pre-order. Vi opfordrer derfor til, at du opretter to ordrer, hvis du skal bruge disse varer inden din pre-order bliver leveret.

• Vi tager forbehold for leveringsændringer fra leverandørens side. Skulle leveringstidspunktet ændre sig for din ordre, vil vi selvfølgelig informere dig om den nye forventede leveringsdato via mail.

• Dine 14 dages returret begynder først fra det øjeblik, du modtager din pre-order vare.