Delbetaling

<h2>Anyday - gebyr og rentefri delbetaling</h2>

Anyday - gebyr og rentefri delbetaling

Betal med Anyday hos Profil Art


Hos Profil Art tilbyder vi at du med Anyday kan dele din betaling op i fire afdrag, helt uden renter og gebyrer, så længe du betaler dine afdrag til tiden. Du betaler min. 25%, dvs. første afdrag når du gennemfører dit køb, og de resterende deles op i tre afdrag som du betaler de næste tre måneder jf. din betalingsaftale. Du skal handle for minimum 300 kr. for at kunne betale med Anyday. Gavekort kan ikke betales med Anyday.

Sådan betaler du med Anyday


For at bruge Anyday som betalingsmetode på dit køb hos Profilart, skal du oprette en konto hos Anyday, hvis du ikke allerede har en, og så vælger du blot Anyday som betalingsmetode i kassen. Du vil så blive viderestillet, og gennemfører dit første afdrag, og dit køb hos os med Anyday er nu gennemført og vi sender din ordre. Du modtager en betalingspåmindelse fra Anyday i god tid, for hvert af de næste tre næste afdrag.

Nemt overblik dine betalinger til Anyday


Hvis du har brug for at få overblik over dine køb og kommende betalinger hos Anyday, kan du altid logge ind på din konto eller gå på din Anyday App, og se dine tidligere og kommende betalinger.

Du kan læse meget mere om Anyday og deres betingelser og vilkår på deres egen webside lige her, eller se 4 gode grunde til at handle med Anyday.

Har du spørgsmål til os hos Profil Art, er du altid velkommen til at sende os en mail til webshop@profilart.dk eller ringe på 31 620 621
ViaBill - Betal dine køb i 10 rater

ViaBill - Betal dine køb i 10 rater

Køb nu, betal senere med ViaBill hos Profil Art


Hos Profil Art tilbyder vi at du med ViaBill kan dele din betaling op i ti afdrag, helt uden renter og gebyrer, så længe du betaler dine afdrag til tiden. Du betaler dit første afdrag når varen afsendes, og det resterende beløb deles op i 9 afdrag, som du betaler de følgende måneder jf. din betalingsaftale.

Sådan betaler du med ViaBill


Læg dine varer i kurven, og vælg Viabill som betalingsmetode ved kassen. Følg derefter instruktionerne og tilmeld dig hurtigt og nemt, du får med det samme at vide om du er godkendt. Du modtager derefter din vare som du plejer, og den første rate betales.

Nemt overblik dine betalinger til ViaBill


Hvis du har brug for at få overblik over dine køb, kreditgrænse og kommende betalinger hos ViaBill, kan du altid logge ind på din konto eller gå på din VialBill App, og se dine tidligere og kommende betalinger, og din kontobalance hvis du ønsker at shoppe mere med ViaBill som betaling.

Du kan læse meget mere om ViaBill og deres betingelser og vilkår på deres egen webside lige her

Har du spørgsmål til os hos Profil Art, er du altid velkommen til at sende os en mail til webshop@profilart.dk eller ringe på 31 620 621