Delbetaling

<h2>Anyday - gebyr og rentefri delbetaling</h2>

Anyday - gebyr og rentefri delbetaling

Betal med Anyday hos Profilart


Hos Profilart tilbyder vi at du med Anyday kan dele din betaling op i fire afdrag, helt uden renter og gebyrer, så længe du betaler dine afdrag til tiden. Du betaler min. 25%, dvs. første afdrag når du gennemfører dit køb, og de resterende deles op i tre afdrag som du betaler de næste tre måneder jf. din betalingsaftale. Du skal handle for minimum 300 kr. for at kunne betale med Anyday. Gavekort kan ikke betales med Anyday.

Sådan betaler du med Anyday


For at bruge Anyday som betalingsmetode på dit køb hos Profilart, skal du oprette en konto hos Anyday, hvis du ikke allerede har en, og så vælger du blot Anyday som betalingsmetode i kassen. Du vil så blive viderestillet, og gennemfører dit første afdrag, og dit køb hos os med Anyday er nu gennemført og vi sender din ordre. Du modtager en betalingspåmindelse fra Anyday i god tid, for hvert af de næste tre næste afdrag.

Nemt overblik dine betalinger til Anyday


Hvis du har brug for at få overblik over dine køb og kommende betalinger hos Anyday, kan du altid logge ind på din konto eller gå på din Anyday App, og se dine tidligere og kommende betalinger.

Du kan læse meget mere om Anyday og deres betingelser og vilkår på deres egen webside lige her, eller se 4 gode grunde til at handle med Anyday.

Har du spørgsmål til os hos Profilart, er du altid velkommen til at sende os en mail til webshop@profilart.dk eller ringe på 31 620 621