🎄 Vi bytter julegaver t.o.m 5. januar 2023 -  Bestil senest 20/12 kl. 14 og modtag inden juleaften 🎄 

Tørklæder

I denne kategori finder du fine tørklæder, der kan komplimentere ethvert outfit og du finder også den slags, som kan give lidt varme. Vi har nemlig samlet alle vores tørklæder i én kategori, så du har det bedst mulige overblik. Du finder eksempelvis vores udvalg af lækre kashmirtørklæder fra Lala Berlin her. Du fører både et udvalg af indendørs- og udendørs tørklæder. De "tynde" tørklæder, kan bruges til at tilsætte det sidste touch til dit outfit til diverse festlige arrangementer, hvor de "tykkere" tørklæder, kan hjælpe dig med at holde varmen i kulden og komplimentere din jakke og skabe den perfekte helhed. Du kan se hele udvalget af tørklæder herunder.
Farve
PRIS

Tørklæder til enhver lejlighed hos Profil Art

Et tørklæde er et uundværligt accessories, når man bor i et køligt land som Danmark. Om vinteren er det helt ideelt, da det hjælper os med at holde varmen. Samtidig er tørklædet også med til at komplementere din jakke - og kan hjælpe dig med at skabe din egen personlige og unikke stil. Hos Profil Art finder du et bredt udvalg af tørklæder i mange forskellige stilarter og farver, så der er næsten garanti for, at du finder et tørklæde der falder i din smag.

Kvalitets cashmere tørklæder fra Lala Berlin

Lala Berlin designer de skønneste og smukkeste cashmere tørklæder. Tørklæderne varierer i farve og størrelse. Fælles for dem alle, er den fantastisk bløde kvalitet, der uden problemer vil holde dig varm. Cashmere = kvalitet, hvilket også betyder en højere pris. Et tørklæde fra Lala Berlin er en investering, som kan bruges år efter år - tørklæderne er nemlig tidløse af design og udtryk. Hvis ikke du er på jagt efter et tørklæde af kashmir, så finder du også et udvalg af silketørklæder og bløde bomuldstørklæder.

Farverige Rosenvinge tørklæderTørklæder fra Rosenvinge er kendetegnet ved smukke farver og prints. Tørklæderne er også "tynde" af kvalitet og de er derfor super anvendelige indendørs, som det sidste touch til dit outfit. Lad det farverige tørklæde være i fokus og style det sammen med et klassisk look, bestående af afdæmpede farver. Et farverigt tørklæde er også super fedt at style sammen med et farverigt outfit. På den måde, kan du skabe et vaskeægte Color Block-look og lade din personlige stil skinne igennem.