Tørklæder
Farve
1 stk
3 stk
3 stk
3 stk
4 stk
4 stk
4 stk
3 stk
1 stk
KATEGORIER
26 stk
44 stk
6 stk
PRIS
4 stk
6 stk
9 stk
12 stk
14 stk
1 stk

Tørklæder

I denne kategori finder du fine tørklæder, der kan komplimentere ethvert outfit og du finder også den slags, som kan give lidt varme. Vi har nemlig samlet alle vores tørklæder i én kategori, så du har det bedst mulige overblik. Du finder eksempelvis vores udvalg af lækre kashmirtørklæder fra Lala Berlin samt fine og farverige tørklæder fra Rosenvinge.

Du finder altså her, både et udvalg af indendørs- og udendørs tørklæder. De "tynde" tørklæder, kan bruges til at tilsætte det sidste touch til dit outfit til diverse festlige arrangementer, hvor de "tykkere" tørklæder, kan hjælpe dig med at holde varmen i kulden og komplimentere din jakke og skabe den perfekte helhed. Du kan se hele udvalget af tørklæder herunder.

Trend It Silketørklæde i beige
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 200,00
DKK 60,00
  

Spar DKK 140,00
Info / Køb
Trend It Silketørklæde i gul
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 200,00
DKK 60,00
  

Spar DKK 140,00
Info / Køb
Trend It Silketørklæde i hvid
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 200,00
DKK 60,00
  

Spar DKK 140,00
Info / Køb

Tørklæder til enhver lejlighed hos Profil Art

Et tørklæde er et uundværligt accessories, når man bor i et køligt land som Danmark. Om vinteren er det helt ideelt, da det hjælper os med at holde varmen. Samtidig er tørklædet også med til at komplementere din jakke - og kan hjælpe dig med at skabe din egen personlige og unikke stil. Hos Profil Art finder du et bredt udvalg af tørklæder i mange forskellige stilarter og farver, så der er næsten garanti for, at du finder et tørklæde der falder i din smag.

Kvalitets cashmere tørklæder fra Lala Berlin

Lala Berlin designer de skønneste og smukkeste cashmere tørklæder. Tørklæderne varierer i farve og størrelse. Fælles for dem alle, er den fantastisk bløde kvalitet, der uden problemer vil holde dig varm. Cashmere = kvalitet, hvilket også betyder en højere pris. Et tørklæde fra Lala Berlin er en investering, som kan bruges år efter år - tørklæderne er nemlig tidløse af design og udtryk. Hvis ikke du er på jagt efter et tørklæde af kashmir, så finder du også et udvalg af silketørklæder og bløde bomuldstørklæder.

Farverige Rosenvinge tørklæderTørklæder fra Rosenvinge er kendetegnet ved smukke farver og prints. Tørklæderne er også "tynde" af kvalitet og de er derfor super anvendelige indendørs, som det sidste touch til dit outfit. Lad det farverige tørklæde være i fokus og style det sammen med et klassisk look, bestående af afdæmpede farver. Et farverigt tørklæde er også super fedt at style sammen med et farverigt outfit. På den måde, kan du skabe et vaskeægte Color Block-look og lade din personlige stil skinne igennem.
Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer