Smykker

Se her hele vores omfattende smykkeudvalg, som omfatter et stort og bredt udvalg af fine øreringe, ringe, armbånd og halskæder til kvinder. Smykkeudvalget hos Profil Art inkluderer eksklusive og stilfulde smykker fra nogle af Danmarks mest anerkendte smykkebrands som Maanesten, Pernille Corydon,  Enamel Copenhagen og Julie Sandlau. Hver af disse mærker er kendt for deres unikke design og høje kvalitet, hvilket sikrer, at der er noget for enhver smag og anledning uanset om du er på jagt efter en fin gave til fødselsdag, konfirmation, julegaven til hende du holder af, eller bare vil forkæle dig selv med et fint smykke. Fra de elegante og tidløse stykker til de mere moderne og trendy designs, er der et væld af muligheder for at finde det perfekte smykke, der kan fuldende ethvert outfit. Du finder hele udvalget af de fineste smykker lige herunder.
Viser 36 ud af 685 produkter
Find os på Instagram

Hashtag dine billeder med #profilart eller tag os med @Profilart 

Stort udvalg af smykker til kvinder hos Profil Art

Hos Profil Art fører vi et bredt udvalg af forskellige smykker til kvinder i alle aldre. Er du på udkig efter et nyt smykke? Enten til dig selv eller som gave, så har vi et stort og varieret udvalg, inden for mange forskellige kategorier og brands. Find eksempelvis et nøje udvalgt sortiment inden for armbånd, halskæder, ringe og øreringe. Vi har sørget for, at der er noget for enhver smag - uanset alder og præferencer. Du finder et bredt udvalg af enkle og tidløse smykker, som kan bruges til alle begivenheder og resten af livet. Du finder også et udvalg af cool statement smykker, der virkelig giver dig mulighed for, at skabe og udtrykke din egen personlige stil - ikke kun gennem tøjet. Mix og match på tværs af de forskellige kategorier og brands - mix og match også gerne sølv og forgyldte smykker, det giver et rigtig fint udtryk.

Køb dit smykke online hos Profil Art

Gå på opdagelse i vores skønne smykke-univers. Vi har nøje udvalgt vores favoritter fra nogle af de førende smykke brands, der findes. Du finder smykker fra brands som:  Stine A, Maanesten, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, Julie Sandlau, Sif Jakobs med flere. Kendetegnet for alle brands er høj kvalitet, der holder år efter år. Uanset om du er på udkig efter den perfekte gave til en særlig person eller ønsker at forkæle dig selv med et tidløst stykke, så finder du det her. Vores udvalg af øreringe spænder bredt fra delikate studs til dristige statement øreringe. Udforsk Pernille Corydons signatur minimalisme, Maanestens boheme-inspirerede designs, Julie Sandlaus elegante perler og Enamels farverige kreationer. Uanset din stil, vil vores øreringe tilføje et strejf af elegance og personlighed til dit look. Fuldfør dit look med et elegant armbånd, der skaber et subtilt statement om din stil. Vores udvalg af armbånd omfatter alt fra minimalistiske kæder til overdådige armbånd med ædelsten. Uanset om du foretrækker Pernille Corydons rene linjer, Maanestens mystiske symbolik, Julie Sandlaus raffinerede detaljer eller Enamels farverige flair, vil du finde det perfekte armbånd her.  Udforsk vores brede udvalg af smukke ringe, der er designet til at passe enhver smag og lejlighed. Vælg mellem Pernille Corydons elegante og enkle designs, Maanestens dristige og unikke stilarter, Julie Sandlaus tidløse elegance eller Enamels legende farver.

Uanset om du er på jagt efter det perfekte smykke til at fremhæve din personlige stil eller ønsker at forkæle en elsket med en særlig gave, så finder du det her i vores eksklusive samling af guld- og sølvsmykker fra nogle af Danmarks mest populære brands. Forkæl dig selv eller en særlig person i dag og tilføj et strejf af elegance og luksus til enhver lejlighed.
Med vores brede sortiment inden for både kategorier og brands, har vi noget for enhver smag og i forskellige prisklasser. Er du typen, der foretrækker at gøre forskel på hverdag og fest, så finder du smykker, tilpasset de forskellige lejligheder.

Sådan holder du dine smykker flotte

Vil du forlænge levetiden på dine smykker? Så anbefaler vi at du tager dem af, når du går i bad, sover, dyrker motion osv. Alle vores guldsmykker er guldbelagt, enten sterling sølv eller messing, og guldbelægningen vil over til gå af, men du kan ved hjælp af disse simple tricks forlænge levetiden på dine guldsmykker.

Har du smykker med ferskvandsperler, og ønsker at holde dem fine og glansfulde, er det bedste du kan gøre at bære dem så ofte som muligt, for at bevare deres naturlige fugtighed som holder dem flotte og glansfulde. Ferskvandsperler tåler ikke tør opbevaring, parfume og hårlak. Du kan rense dine ferskvandsperler ved at lægge dem i lunket kogt vand.

Se også vores fine udvalg af smukke smykkeskrin i keramik fra Julie Damhus, hvor du nemt og dekorativt kan opbevare dine smykker når du ikke lige bruger dem.