Øreringe

Her finder du vores udvalg af fine og iøjenfaldende øreringe. Øreringe er en rigtig god måde, at pifte et outfit op på og en måde, at vise sin personlige stil. Øreringe er fine at bruge, både som sæt, men også adskilte, hvor du kan mixe og matche forskellige styles og farver. Hos os finder du det helt rigtige udvalg, hvad enten du er til øreringe, ørestikkere eller større statement-styles. Vi har modeller i flere forskellige størrelser, så der er med garanti noget for enhver smag. Se vores udvalg af øreringe herunder.
Farve
KATEGORIER
PRIS

Stort udvalg af øreringe og ørestikker hos Profil Art

Hos Profil Art har vi nogle af de største smykkebrands i Danmark. Med et skønt udvalg indenfor smykkebrands, forsøger vi altid at finde netop de øreringe, hoops og ørestikker fra vores brands, som du vil finde lækrest. Vores mest populære brands for tiden er Maanesten, Stine A og Maria Black. Deres øreringe i forgyldt eller sølv, er også smukke på hver deres måde.  

Boheme-inspireret øreringe

Leder du efter smukke Bohéme-inspirerede øreringe, hoops eller ørestikker, er Maanesten klart brandet, hvor du med fordel kan starte din søgen. Deres smukke øreringe i forgyldt eller sølv, har banket overflade, finurlige designs og smukke zirkoner og similisten i forskellige farver. Deres inspiration til bohemian smykkerne, giver os smukke øreringe for eksempel med perlevedhæng. Med deres skinnende, forgyldte øreringe, kan man ikke undgå at se dem, for solen reflekteres smukt i dem - det samme gælder deres skinnende sølv øreringe, der bliver prikket over i'et til ethvert outfit. Lad dig forføre af  Maanestens bohéme inspirerede øreringe her.

Klassiske øreringe i elegant design

Elsker du øreringe der aldrig går af mode? Eller leder du efter øreringe til en gave, til kvinden du elsker? Så finder du her ideer til øreringe, der er høj sandsynlighed for hun vil elske! Med elegante øreringe eller ørestikker, skal designet gerne være enkelt og klassisk. Det er hvad vi forbinder med klassisk elegance. Se blandt andet Pernille Corydon øreringe, der med deres enkle design, vil tiltale de fleste. Hertil vil du også finde, at Pernille Corydon har en let og legende tilgang til design og derfor skal du vurdere, om modtageren vil sætte pris på det enkle og elegante design, blandet med en legende side. Skal det derimod være feminint og elegant, bør du overveje at se nærmere på Sif Jakobs univers. Sif Jakobs har i mange år været førende indenfor feminine designs, med en stor del elegance i sig. Øreringene fra Sif Jakobs, består ofte af smukke zirkoner, i enten hvide eller multifarvede - hvilket giver et elegant og luksuriøst udtryk. Hvis du synes, at den der skal modtage gaven, er virkelig feminin og elsker gaver af høj kvalitet og design, så går du ikke helt galt ved at give dem enten Sif Jakobs øreringe i forgyldt eller Sif Jakobs øreringe i sølv.