Alle boligvarer
Farve
3 stk
3 stk
1 stk
1 stk
5 stk
2 stk
2 stk
15 stk
1 stk
2 stk
9 stk
KATEGORIER
111 stk
10 stk
PRIS
252 stk
306 stk
140 stk
43 stk
2 stk
1 stk

Alle boligvarer

Herunder har vi samlet alt hvad vi hos Profil Art forhandler inden for boligkategorien af forskelligt interiør og lækre delikatesser fra Nicolas Vahé. Hvad end du er til det stilerene, nordiske design, et mere douce univers bestående af rolige farver, de romantiske detaljer eller noget helt andet - så forhandler vi et bredt udvalg af interiør der kan dække de fleste behov.

Vi forhandler desuden ikoniske designklassikere, som blandt andet tæller de populære og ikoniske kubusstager fra By Lassen, de søde og finurlige træfigurer fra Kay Bojesen samt de fine og stilrene vaser i forskellige størrelser fra Lyngby Porcelæn.  

Skal du holde tapas aften, eller kan du godt lide at dekorere dit køkken med lækre og flotte krydderier? Vi forhandler flere forskellige lækre delikatesser fra Nicolas Vahé, hvis produkter ikke blot smager fantastisk, men også pynter rigtig fint i køkkenet med deres rene og enkle design, der passer ind i de fleste hjem.

Se vores store udvalg af interiør, delikatesser og ting til boligen herunder.

Forrige side12345678Næste side
Forrige side12345678Næste side
Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer