Returnering trin for trin

Trin for trin

Hos Profil Art yder vi 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få altid en kvittering for afsendelse. Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen retur til os. Viser varen tegn på slid, brug og/eller skader, forbeholder vi os retten til at afvise, at tage den retur.

RETURNERING TRIN FOR TRIN
1) Anvend det vedlagte returlabel, eller køb hos det lokale posthus. Gør du brug af det vedlagte returlabel fratrækkes returfragten på 40 kr. din refundering.
2) Sørg for at pakke din retur forsvarligt ind, da du selv hæfter for eventuel værdiforringelse.
3) Vedlæg en kopi af din ordrebekræftelse i pakken eller som minimim en seddel med dit ordrenummer, så vi kan finde dine oplysninger i systemet.
4) Aflevér pakken på dit lokale posthus/PostNord drop-off.

Pakken sendes retur til: Profil Art • Søndergade 32 • 8700 Horsens


Pakken skal sendes med omdeling. Pakker sendt til pakkeshops/posthuse afhentes ikke. Vi modtager ikke returpakker sendt med dao, da pakken leveres uden for vores åbningstid.

OMBYTNING
Ønsker du at ombytte en vare? Kontakt os hurtigst muligt på: webshop@profilart.dk og vi vil efterkomme dit ønske, såfremt vi har den ønskede vare/størrelse på lager.

REKLAMATIONER
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slid.
Ved reklamation, fejl og mangler - kontakt os venligst på: webshop@profilart.dk og medsend venligst billeder af varen.
Tak fordi du handlede hos Profil Art – vi håber ikke det bliver sidste gang!