Alle modevarer

Herunder i denne kategori, finder du alle vores skønne modevarer. Vi har samlet alle modevarerne her, for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse og det bedst mulige overblik over, hvilke varer vi fører på tværs af vores forskellige mode-kategorier. Scroll ned og lad dig inspirere og forelske. Hvad enten du er til kjoler i forskellige længder, farver og prints eller du er på jagt efter nogle nye højhælede sandaler eller støvler med god komfort, så er det lige her du finder det. Måske du mangler et par nye bukser til hverdagsbrug eller arbejde, eller fede sneakers, du kan style sammen med både kjoler, nederdele og bukser - så har vi i denne mode-kategori samlet det hele til dig, så du nemt og hurtigt kan blive inspireret til dit næste outfit eller måske en gaveidé.
Viser 36 ud af 1013 produkter
Find os på Instagram

Hashtag dine billeder med #profilart eller tag os med @Profilart 

Du finder det bedste modetøj til kvinder i alle aldre hos Profil Art

I denne kategori har vi samlet alt mode til dig. På den måde har vi gjort det nemt for dig, at scrolle gennem én kategori, hvor alt er samlet. I denne kategori, finder du nemlig alt, hvad vi hos Profil Art tilbyder inden for både mode, accessories samt fodtøj.

Shop smukke og farverige kjoler online hos Profil Art

Hos Profil Art har vi et nøje udvalgt sortiment inden for kjoler. Uanset sæson, så gør vi vores bedste for, at vælge de smarteste og smukkeste kjoler til jer. Kjoler er nemlig ikke kun forbeholdt foråret og sommeren, men kan også sagtens styles over et par jeans, eller sågar over et par løse bukser, sammen med dine favorit sneakers. Derudover kan en kjole selvfølgelig også bruges sammen med et par farverige eller enkle tights/strømpebukser. Hvad enten du er til den helt klassiske, sorte strømpebuks eller du er den lidt mere "vovede" type, så har vi et skønt udvalg af strømpebukser du kan style til din kjole. En kjole er et multifunktionelt item, som faktisk også kan styles som nederdel. Smæk en chunky strik over din kjole og vupti, så får den et helt andet look. Er du typen, som kan lide lag-på-lag-looket, så styler du blot med dine favorit jeans under og kombinerer med sneakers eller støvler. Hos Profil Art fører vi et bredt udvalg af kjoler, uanset sæson. Hos os finder du både korte kjole, midi-kjoler og maxikjoler - og der er de festlige og mere hverdagsvenlige kjoler. En lang kjole, kan eksempelvis også bruges åbentstående (såfremt den har gennemgående knapper fortil) og så fungerer den som en erstatning for en kimono/cardigan. Mulighederne er mange, når det kommer til kjoler, så scroll igennem vores udvalg og lad dig forelske og inspirere.

Hos Profil Art finder du et bredt udvalg af bukser og jeans med høj komfort og god pasform

Er ikke rigtig til hverken kjole eller nederdele, men mere til jeans og/eller bukser? Så fører vi hos Profil Art også et nøje udvalgt sortiment inden for lige netop bukser og jeans. Brug dine bukser til både hverdag og fest - de kan nemlig super nemt dresses og styles både op og ned, alt efter lejlighed og sæson. Brug eksempelvis dine jeans/bukser til hverdag, sammen med en cool statement T-shirt og fede sneakers til. Til festlige lejligheder kan dine jeans/bukser styles med en yndig og feminin top, samt stiletter eller høje støvler - og de helt rigtige smykker, som vi også har et super skønt og nøje udvalgt sortiment inden for. Når det kommer til bukser og jeans, så er der ingen tvivl om, at komfort og pasform er nøgleordene. Derfor udvælger vi med omhu, de allerbedste modeller - og der er lidt for enhver smag. Af jeans kan vi både tilbyde skinny-fit, straight legs og boot-cut - og inden for vores udvalg af bukser, finder du både de løse og de mere tætsiddende. Vi har med andre ord haft alle kropsformer med i vores overvejelser, så vi kan tilbyde de helt rigtige jeans/bukser til dig. Hvis du kun vil se jeans, så kan du trykke lige her (link) og vil du kun se vores udvalg af bukser, så finder du det lige her (link).  

Stilrene og stilsikre blazere og kimonos hos Profil Art

En klassisk og lækker blazer, er virkelig et must at have i garderoben. Med en blazer går man sjældent galt i byen, da den kan bruges til enhver lejlighed. Hos Profil Art forhandler vi blazere til kvinder fra brands som Mos Mosh, der især er kendt for deres altid fantastiske og figursyede pasform.

Bluser

Bluser er et andet musthave i garderoben. Hvad enten du er til lang- eller kortærmede bluser, så har vi hos Profil Art et fint udvalg af bluser til kvinder i alle aldre. Style din bluse til bukser eller nederdele og vær endelig ikke bange for at bruger farver. Du kan altid dæmpe farver ned med et par bukser eller en blazer i neutrale farver. Vi fører et bredt udvalg af bluser med forskellige pasform og udtryk fra brands som: Neo Noir, Lollys Laundry, og Mads Nørgaard.

Nederdele

En nederdel er et super fint go-to item. En nederdel kan, uanset udtryk, anvendes både til hverdag og fest - da den er nem at style op og ned efter behov. Vi har samlet vores personlige favoritter inden for både lange- og korte nederdele, de løse og de tætsiddende. Hos Profil Art fører vi et bredt udvalg af maxinederdele, der kan bruges året rundt - men også forskellige nederdele med skønne flæse-detaljer. Til de kølige tider, kan du bruge nederdelen med en striktrøje, eller med en T-shirt og en læderjakke/denimjakke over - og på de lunere dage, kan du bruge nederdelen sammen med en T-shirt og et par sandaler til.

Overtøj

Vi kommer ikke udenom, at vi lever i et land med meget skiftende vejr. Derfor er det også nødvendigt med variation og forskellige valgmuligheder, når det kommer til dit overtøj. Denimjakken er eksempelvis utrolig populær til foråret og sommeren - og den er da også ideel til diverse festivaller, hvor en cool kvalitets læderjakke er super klædelig til et festligt outfit. Når det kølige vejr er over os og vinteren hærger, så er det super vigtigt at have den helt rette vinterjakke, der både kan holde dig varm og tør - i al slags vejr. Apropos tør, så finder du hos Profil Art et mindre udvalg af regnjakker, hvilket må siges at være uundværlig med det skiftende vejr vi til tider oplever - uanset årstid.

Basics

Det er altid godt at have nogle gode basic-styles i garderoben. Med gode basic items, undgår du hurtigt tøjkriser, da du altid har noget at tage på. Hos Profil Art fører vi et bredt udvalg af skønne silketoppe fra Rosemunde samt lækre kvalitets T-shirt fra Mads Nørgaard.

Strik

Når man bor i Danmark, så er det en nødvendighed at have en lækker strik i garderoben. Man kommer jo ikke udenom, at vejret varierer en del og derfor er det en god idé, at kunne klæde sig praktisk OG smart på. Hos Profil Art fører vi et bredt udvalg af forskellige striktrøjer - både pullovers og åbne striktrøjer, så det er noget for enhver smag. En strik kan også sagtens fungere som overtøj, når det om sommeren går hen og bliver lidt køligt hen på aftenen. Og så er en strik jo bare uundværlig om vinteren!

Toppe

Står du og mangler en fin top til enten hverdag eller fest? Så fører vi hos Profil Art et fint udvalg af netop toppe. Vi fører blandt andet den helt klassiske top, som du kan have på under en strik, cardigan eller sweatshirt -  og den mere feminine top med fine farver, mønstre eller blonder, der er perfekt til festlige begivenheder. Blandt vores personlige favoritter er de skønne silketoppe fra Rosemunde, som føles som en drøm at have på, samtidig med, at de er utrolig smukke at se på.

Skjorter

Hos Profil Art fører vi et bredt udvalg af forskellige skjorter. Hos os finder du blandt andet den helt klassiske skjorte, den mere figursyede skjorte samt de anderledes skjorter med skønne detaljer. Især Mos Mosh er fantastisk dygtige til at designe skjorter, som vi personligt selv sværger til. Skjorter kan sagtens styles til både hverdag og fest. Brug den til hverdag sammen med dine favorit jeans og sneakers til, eller sammen med et par klassiske bukser og støvler til - så du skaber et rigtig fint business-look.