Leveté Room

Leveté Room er et dansk modebrand, som skaber flotte og tidsløse styles til kvinder som elsker det feminine look, men som ikke er bange for at lege med elegante elementer, som er klassisk kendt fra den mandlige garderobe. Det skønne tøj fra Levete Room opfordrer til at skabe dit eget look med klassiske og feminine styles, med et moderne og minimalistisk touch. Med deres kollektioner kan dette let opnås, da de giver dig det bedste udgangspunkt for at skille sig ud med et mix af det feminine og maskuline, der samtidig bevarer de rene linjer og skarpe snit fra det klassiske look. Hos Profil Art finder du et stort udvalg af klassiske skjorter i skønne farver, flotte suitbukser til et cool hverdagsoutfit, behagelige basis bluser og t-shirts og ikke mindst et lækkert udvalg af skønne og feminine kjoler med et flot og tidsløst snit.
Viser 27 ud af 27 produkter
Find os på Instagram

Hashtag dine billeder med #profilart eller tag os med @Profilart 

Moderne og tidsløse design til kvinder

Leveté Room nyt dansk modebrand, som designer lækkert tøj til moderne kvinder som er vild med en feminin og tidsløs stil, men som også tør lege med det mere maskuline look, i et flot mix med det feminine og minimalistiske. Brandet kom med deres første kollektion i 2018, og er skabt af Thomas Viller og Torben Brodersen, som holder til i Hellerup hvor de designer alle de lækre styles, til den moderne og chic kvinde. Leveté Room har tydeligt sine rødder i det nordiske, med et stilrent og minimalistisk look, men de smukke kollektioner bærer også et præg af inspiration af rejser i udlandet, og særligt Paris sætter sine tydelige spor på kollektionerne. Den parisiske stil med det moderne mix af feminine og maskuline styles, med sans for de lækre detaljer og rene linjer, skinner virkelig igennem på Leveté Rooms design, og er uden tvivl med til at gøre at det ellers relativt nye brand allerede har så stor succes, og er taget så godt imod i det danske modebillede.

Shop Leveté Room hos Profil Art by Ntry

Hos Profilart finder du altid et lækkert udvalg af de skønne styles fra Leveté Room, og vi gør os umage for at have noget til en smag og og stil. Du finder flotte og klassiske skjorter i skønne farver, og nogle med et moderne twist som skiller sig ud fra mængden. Og er du vild med mixet af den mere maskuline herremode, som for alvor vinder frem i det kvindelige danske modebillede i øjeblikket, så finder du også her et lækkert udvalg af cool blazere og de lækre suitbukser, som du med fordel kan sammensætte med en af de finde skjorter eller mere feminine bluser fra Leveté Room. Eller måske er du mere til en skøn kjole med fine feminine detaljer? Så har vi også skønne kjoler fra Leveté Room, som du kan bruge sammen med en oversize blazer for at opnå det moderne mix af det feminine og maskuline. Til at binde det hele sammen finder du også helt enkle basis bluser i blød bomuld, som er et musthave i enhver garderobe, og som du kan bruge til nærmest alt; til et par lækre jeans for et afslappet hverdagslook eller under din blazer på jobbet. Med de skønne styles fra Leveté Room sætter kun fantasien grænser, og du kan nemt skabe en god basis garderobe som kan mixes og matches på kryds og tværs.