Handelsbetingelser og retur

HANDELSVILKÅR


Virksomhedsoplysninger
Ntry Webshop
Søndergade 32
8700 Horsens
CVR: 42327166


KUNDESERVICE


Du er altid velkommen til at kontakte os på e-mail.
E-mail: webshop@profilart.dk

Telefonen er åben alle hverdage fra 10:00 - 15:00.
Tlf: +45 31 620 621


LEVERING


Hos Profil Art bestræber vi os på at kunne levere din bestilling inden for 1-3 hverdage i samarbejde med PostNord. Leveringsperioden kan variere i forhold til weekend, ferier, helligdage, udsalgsperioder eller eventuelle forsinkelser fra 3. parts side. Hvis varen er udsolgt, vil vi kontakte dig og informere om leveringstid. Er det ikke muligt at skaffe enkelte artikler hjem inden for rimelig tid, bliver den øvrige del af bestillingen leveret snarest mulig.  

Alle forsendelser sendes som pakker med PostNord, med eller uden omdeling. Du foretager selv forsendelsesvalg under checkout. Hvis den valgte pakkeshop/boks er fyldt, vil din pakke blive leveret til en nærliggende pakkeshop/pakkeboks.
Alle pakker får et Track & Trace-nummer, så du kan følge din levering via den mail du har angivet. Mailen vil blive sendt fra PostNord. NB! Fra januar 2022 ændres liggetiden på Collect-pakker fra 14 til 7 dage.

Fragtomkostninger udgør DKK 40,00 ved fragt uden omdeling. Ønskes pakken leveret til døren koster det DKK 50,00. Der er gratis levering på ordrer over DKK 499,00, men kun til pakkeshops.
Ved forsendelse til udlandet opkræves evt. yderligere porto i henhold til Post Danmarks takster.
Det er dit ansvar som kunde, at give de korrekte oplysninger - herunder leveringsadresse. Det er også dit ansvar, at der på adressen samt postkasse, er synlig og korrekt navn. Kommer en pakke retur til Profil Art på baggrund af manglende oplysninger, eller fordi pakken ikke er afhentet på posthuset, så er det dit ansvar som kunde, at betale for et nyt fragtgebyr på 40 kr.
Hos Profil Art har du desuden mulighed for at bestille og betale dine varer online – og herefter selv afhente dem i vores fysiske butik på Søndergade 32, 8700 Horsens, eller Søndergade 25, 7100 Vejle – mod forevisning af ordrebekræftelse. Du vil modtage besked på mail, ligeså snart din ordre er klar til afhentning. Ordren kan hentes i vores fysiske butikkerr alle hverdage mellem 10-17.30, og lørdag mellem 10-14 i Horsens elller 10-15 i Vejle
Har du spørgsmål omkring ovenstående, så er du velkommen til at kontakte os på: 31 620 621.  


PERSONDATAPOLITIK


For at du kan indgå en købsaftale med Profil Art, har vi brug for følgende oplysninger:

·     Navn + efternavn
·     Adresse + postnummer
·     Telefonnummer
·     E-mail-adresse


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Profil-Art og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke således, at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Alle informationer og fortrolige oplysninger opgivet til Profil Art, opbevares sikkert og er kun tilgængelig for vores personale samt webshop-samarbejdspartner. Ingen personlige oplysninger, der registreres, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelig for tredjepart.

BETALING


Hos Profil Art betaler du sikkert og kan benytte dig af følgende betalingsmuligheder:
• Dankort/Visadankort
• Visa/Visadebit
• Maestro/JBC
• Mobilepay
* ApplePay
• ViaBill
• Anyday*
Med Anyday kan du dele din betaling op. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her:  www.anyday.io/da/terms-conditions/s...

Samtlige kortoplysninger bliver krypteret med en såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Dette betyder, at uvedkommende ikke kan se dine kontoinformationer, og kun PBS kan tyde dem. I forbindelse med køb via elektronisk betaling benyttes en sikker forbindelse, som sikrer, at samtlige betalingsoplysninger ikke kan havne i forkerte hænder. Profil Art registrerer IP-adressen, hvorfra købet foretages. Disse oplysninger tages i brug ved falsk betaling og udleveres til evt. politiefterforskning. Kun det godkendte beløb på din bestilling kan fratrækkes, hvilket sker straks når varerne afsendes fra Profil Art.
Alle priser på Profil Arts hjemmeside er i danske kroner (DKK) og inkl. moms.

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.  

Profil-Art forbeholder sig ret til, at påregne et bestillingsgebyr på DKK 25,00 inkl. moms, hvis bestillingen ikke er foretaget via Profil-Art's webshop.

Der tages forbehold for:

·     Valutaændringer

·     Force majeure

·     Leveringssvigt

·     Afgiftsændringer

·     Udsolgte varer og trykfejl

BESTILLING


Ved bestilling, laver vores ordresystem automatisk en ordre i dit navn. Denne sendes efterfølgende til den, på ordren, oplyste mailadresse.
På Profil-Arts hjemmeside kan du bestille varer via vores webshop. Hvis du har forespørgsler til varer eller andet, som ikke fremgår af siden, er du velkommen til at kontakte os.

Når du handler på vores hjemmeside indgås alle aftaler på dansk.

Der er ikke indgået en bindende købsaftale med Profil-Art, før du har modtaget en ordrebekræftelse.


FORTRYDELSESRET


Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Profil-Art.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Du bærer risikoen for varens værdiforringelse, f.eks. som følge af skader eller brug i den periode, du har haft varen i din varetægt. Du hæfter derfor for eventuel forringelse af varens værdi og skal erstatte en eventuel værdiforringelse over for Profil-Art. Du hæfter desuden for bortkommelse og tab af pakker, der ikke ankommer til vores adresse.

Du må som kunde gerne prøve og undersøge varen på samme måde, som i en fysisk butik, før du eventuelt fortryder købet. Hvis varen ikke tilbageleveres i samme stand, som den blev modtaget i, betragter vi den som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

SÅDAN BENYTTER DU FORTRYDELSESRETTENØnsker du at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du blot sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har modtaget den. Vi fratrækker 40 kr for forsendelsesomkostninger, der er forbundet med tilbagelevering af varen. Alle produkter, der returneres til Profil-Art skal være forsvarligt indpakket.

Anvend det vedlagte returlabel, eller køb hos det lokale posthus. Gør du brug af det vedlagte returlabel fratrækkes returfragten på 40 kr. din refundering. Benytter du anden returforsendelse anbefaler vi at varen returneres via Postnord og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for, at spore pakken i Postnords system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Profil Art eller ej. Yderligere har du mulighed for, at efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Husk altid at gemme din forsendelseskvittering, indtil din returnering af afsluttet hos os. Vi modtager ikke returforsendelser sendt med dao, da levering foregår uden for vores åbningstid.

Varen skal sendes til:
Profil-Art
Søndergade 32
8700 Horsens

Afhentes pakken alligevel ikke og bliver den sendt retur til os, så er det dig selv der hæfter for returomkostningerne, som fratrækkes det beløb du får refunderet.

OBS.

Returpakker skal sendes til den listede adresse. Pakker sendt til pakkeboks eller posthus afhentes ikke.

OBS.

Pengene refunderes til det anvendte betalingskort.

REKLAMATIONSRET


Alle varer købt hos Profil-Art er omfattet af en reklamationsret på 2 år gældende fra købsdato. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Alle reklamationer videresendes til de respektive firmaer, der producerer varerne for Profil-Art, hvorfor reklamationstiden kan variere.

SÅDAN BENYTTER DU REKLAMATIONSRETTEN


Ved reklamation bedes du kontakte os på: webshop@profilart.dk og oplyse, så detaljeret som muligt, hvad problemet er (gerne med tilhørende billeder). Så sender vi dig en returlabel du kan sætte på pakken, såfremt din reklamation er berettiget.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse/faktura.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Hvis varen er defekt, eller vi har leveret en forkert vare, skal du hurtigst mulig kontakte os og meddele fejlen.


Kontakt information:
Profil-Art
Søndergade 32
8700 Horsens
Tlf + 45 31 620 621
webshop@profilart.dk

OBS.


Returpakker skal sendes til den listede adresse. Pakker sendt til pakkeboks eller posthus afhentes ikke.


UDENLANDSK ORDRE


Vi gør opmærksom på at ordrer foretaget udenfor Danmarks grænser, ikke er omfattet af ovenstående returregler. Køber betaler derfor selv for returneringsomkostningerne og hæfter for varen indtil denne er tilbage ved Profil-Art.  

OMBYTNING


Ønsker du at ombytte en vare? Kontakt os hurtigst muligt på: webshop@profilart.dk og vi vil efterkomme dit ønske, såfremt vi har den ønskede vare/størrelse på lager.
Ombytningen er gratis og vi fremsender dig et returlabel. Gratis ombytning omfatter ikke nedsatte varer, varer under 150kr og ombytning til ordreværdi mindre end originalt.
Der kan ombyttes 1 gang pr. ordre, hvilket betyder at en ombyttet vare kun kan ombyttes for købers egen regning.

OPLYSNINGER PÅ VARENVi bestræber os på at måle alle de styles vi får ind. Derfor kan du på de fleste varer finde et cirka mål for produktet.
Profil-Art fralægger sig alt ansvar hvis en given måling ikke stemmer overnes med den leverede vare, bl.a. fordi der fra produktionens side af kan ske variationer og eventuelle oplysninger kun baseres på cirka mål.

At målene ikke stemmer helt overens med de angive, berettiger ikke en reklamation eller udløser et gratis returlabel, da alle mål på hjemmesiden er vejledende.

På produkterne oplyses de vejledende mål altid med ordet "ca." = cirka mål.

OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER


En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: webshop@profilart.dk.


SPØRGSMÅL ELLER ANDET?


Såfremt du har nogle spørgsmål, ris eller ros, er du velkommen til at rette henvendelse til os på:

Mail: webshop@profilart.dk
Telefon: 31 620 621
Følg os på Instagram: @profilart
Følg os på Facebook: Profil Art


De bedste hilsner fra Team Profil Art