Støvler

Et par lækre støvler er altid et klassisk item at have i sin sko samling. Støvler kan styles på mange måder, for eksempel med en kjole og cardigan eller med et par jeans og en fin skjorte. Hos os finder du både støvler med og uden hæl - i lækre materialer som læder og ruskind. Vi har et fint udvalg af støvler i forskellige stilarter, så du kan både få de helt simple støvler i læder eller støvler med lidt mere "pang" på og med fede detaljer. Gå på opdagelse og find din favorit herunder.
Find os på Instagram

Hashtag dine billeder med #profilart eller tag os med @Profilart 

Lækkert udvalg af støvler til kvinder hos Profil Art

Vi har et godt udvalg af støvler til kvinder - hvad end du søger feminine støvler eller rå vinterstøvler til kvinder. Vi har udvalgt de bedst styles fra de bedste sko brands, så du slipper for at få et alt for stort udvalg at tage stilling til.

Støvler med hæl

Vi har både støvler med lille og højere hæl til kvinder. Støvler med hæl er med til at give en god holdning og ofte har støvlerne en bred blok hæl, der bidrager til højere komfort, da trykker/presset bedre fordeles. Ofte er støvlerne med hæl ikke en høj hæl, men en mellemhøj eller lav, så du kan holde til en hel arbejds dag i støvler.

Vinterstøvler til kvinder

Støvlerne til vinter skal gerne opfylde flere aspekter. De må gerne være lidt skridsikre, så vinteren ofte byder på frost og glatte fortove og veje. Derfor vælge vi støvler med rågummi bund eller med dybe spor, så de griber ordentlig fat.  Derudover har nogle af dem også foer, så dine fødder holder varmen i de kolde måneder.

Feminine støvler med spids snude

En af de helt store sko trends er støvler med spids snude. Nogle af dem er endda cowboy støvler til kvinder, inspireret af cowboy støvler. Støvlerne har fine broderinger, spids snude og blok hæl. Vi har også støvler med forskellige print - f.eks. fra Via Vai, hvis støvler også er i den lækreste kvalitet. Via Vai støvlerne har mellemhøj hæl, men god komfort og fantastiske detaljer.