Kjoler og nederdele

Du finder her vores store udvalg af kjoler og nederdele til kvinder fra nogle af de mest populære danske modebrands som Bruuns Bazaar , Costamani , Baum und Pferdgarten  og Moshi Moshi Mind . Vores udvalg af kjoler og nederdele afspejler en moderne og stilfuld tilgang til mode, der kombinerer klassiske snit med farverige detaljer. Hos Profil Art finder du tidløse designs med et moderne twist, der sikrer en elegant og klassisk stil, men også styles med en farverig palet og livlige mønstre og unikke farvesammensætninger, der tilsammen bringer en luksuriøs følelse til hverdagen med deres stilfulde og moderne nederdele og kjoler. Mangler du en flot kjole til fest? Så tjek også vores fine udvalg af festtøj lige her.
Viser 36 ud af 121 produkter
Find os på Instagram

Hashtag dine billeder med #profilart eller tag os med @Profilart 

Kjoler til kvinder - shop online hos Profil Art


Hos Profil Art finder du et skønt udvalg af forskellige kjoler med forskellige udtryk og farver. En kjole er ikke kun forbeholdt festlige lejligheder, men kan også sagtens bruges til hverdag. Uanset hvor fin kjolen er, så kan den dresses ned og gøres mere "hverdags-venlig" ved, at tage et par jeans under og tilsætte sneakers eller støvler. En anden måde, at dresse en kjole ned på er, at style den sammen med en chunky strik - hvad enten den er åben eller det er pullover-versionen. Hos Profil Art har vi udvalg vores personlige favoritter og vi sørger for, at tænke forskellige kropstyper ind, når vi vælger vores kjoler. Du finder derfor et stort udvalg af kjoler til kvinder og unge piger. Vi har samlet de mest populære styles fra flere skønne danske modebrands, og du vil – næsten – altid kunne finde den helt rigtige kjole for dig! Vi gør os umage for at udvælge de flotteste kjoler af høj kvalitet til alle budgetter, så du altid kan finde en kjole som følger tiden trends og tendenser for alle aldre, stile og kropstyper.

Kjoler fra eksklusive danske brands


Hos Profilart finder du altid kjoler fra nogle af de mest populære danske modebrands. Så leder du efter en lidt mere eksklusiv designerkjole, har vi altid et udvalg af de mest populære kjoler fra b.la Stine Goya, Baum und Pferdgarten, By Malene Birger, Nümph og Lollys Laundry, som i den grad dominerer den danske modescene. Du kan være sikker på at finde de mest trendy styles til både hverdag og fest hos os. Leder du efter en mere prisvenlig kjole, har vi også her et bredt udvalg mange smukke kjoler. Vi går op i at finde de lækreste kjoler til netop dit budget, så der er noget for alle. Uanset om du leder efter en smuk kjole til festen, en casual skjortekjole til hverdag eller en fin sommerkjole, så finder du det her hos os i Profilart.

Kort kjole

Er du på jagt efter en kort kjole? Frygt ej! Hos Profil Art finder du et nøje udvalgt sortiment af korte kjole. Med en kort kjole, har du virkelig en god undskyldning for også, at gå all-in på dine sko. Korte kjoler er desuden oplagte til ferien og ideel at style sammen med stiletter, så dine ben kommer til at syne længere. Korte kjoler er også oplagte at style sammen med dine yndlings jeans eller et par skindleggings. Når vejret ikke tillader bare ben, så har du en god undskyldning for, at style et par super fine strømpebukser til din korte kjole. Du kan enten gå den klassiske vej, med de enkle, sorte strømpebukser - eller du kan vove pelsen og style din kjole sammen med et par farverige strømpebukser. Du kan tjekke hele vores udvalg af strømpebukser ud lige her.

Midi kjole

Er du hverken til den lange eller den korte kjole, men foretrækker du den i midten? Hos Profil Art fører vi også et skønt udvalg af midi kjoler i forskellige farver og modeller. Midi kjolen er især fin, når man gerne vil have lidt længde på, men samtidig gerne vil flashe nye sko - eller lade skoene være en synlig del af outfittet. Har du ikke model-højden med dig, så kan en maxikjole hurtigt blive alt for lang, men en midi kjole gør, at du alligevel kan hoppe i en kjole med længde, uden at falde i stoffet.

Festkjole

Skal du til fest - så lad os klæde dig på! Hos Profil Art finder du et fint udvalg af kjoler til diverse festlige lejligheder. Hvad enten du mangler kjolen til julefrokost, bryllup, fødselsdag eller noget andet, så finder du et spændende udvalg af festkjoler hos os. Nogle gange, kan kjolen i sig selv være nok og andre gange skal der smykker til, for at fuldende dit fest-look. Se derfor hele vores udvalg af smykker lige her.

Maxi kjole

Er du mere til en lang kjole eller måske på jagt efter en fin kjole til et bryllup. Hos os finder du et skønt sortiment inden for lange kjoler med forskellige udtryk. Hos Profil Art fører vi nemlig både midi- og maxikjoler, så der er noget for enhver smag - og højde! Med en lang kjole, er der ikke ligeså meget fokus på skoene og derfor elsker vi at sætte fokus på enten smykker eller tasker istedet. Maxikjolen kan bruges året rundt. Style din maxikjole med støvler og en chunky strik til, når det kølige vejr er over os.

Festkjole, sommerkjole, eller den perfekte hverdagskjole?


Vi har det hele!
Så er du på udkig efter en flot festkjole til julefrokost, bryllup, fødselsdag, konfirmation eller andet, så finder du det her hos os. Vi har festkjoler til alle festlige lejligheder. Du finder kjoler med lange og korte ærmer, kjoler med masser af farve og fine print og helt klassiske ensfarvet festkjoler. Vi lover du aldrig går galt i byen med en smuk festkjole fra festkjole kategorien.


Hvis du elsker kjoler, så vil du måske også finde vores udvalg af nederdele interessant? Du finder hele udvalget ved at klikke her.