Jeans

I denne kategori finder du vores sortiment inden for jeans. Du finder den klassiske version, men du finder også jeans med et "twist". Det allervigtigste, når det kommer til jeans, det er uden tvivl pasformen. Derfor finder du hos Profil Art et varieret udvalg af forskellige jeans-modeller med forskellige pasforme. Vi har nøje udvalgt de brands, som vi mener gør sig bedst inden for jeans. Derfor er både kvalitet og pasformen sikret. De helt rigtige jeans kan du have i mange år - og de kan følge dig til alverdens arrangementer og begivenheder. Kun fantasien sætter grænser, når først du har fundet de perfekte jeans. Du kan se hele vores udvalg af jeans herunder.
Viser 35 ud af 35 produkter

De perfekte jeans til kvinder hos Profil Art

De helt perfekte jeans er et must at have i garderoben - de kan styles på mange forskellige måder. Style dem eksempelvis med en farverig skjorte, en fin top eller med en fed statement T-shirt. Pasform og design er nøgleordene, når du skal finde et par gode jeans! Hos Profil Art fører vi et bredt udvalg af forskellige modeller/pasforme. Du har derfor rig mulighed for, at finde lige netop de jeans, der passer bedst til din kropstype - hvad enten du er til skinny-fit, slim-fit, straight legs, bootcut eller flared fit. Hos Profil Art finder du de klassiske blå denimjeans, men du finder også jeans med forskellige fine detalje samt prints.

Jeans til hverdag og fest

Det er vigtigt at finde de helt rigtige jeans, da man skal føle sig godt tilpas og ikke gå på kompromis med bevægeligheden. Når først du har fundet de helt rigtige jeans, så kan de også redde enhver tøjkrise, da de er super nemme at style til både hverdag og festlige lejligheder. Hos Profil Art elsker vi at style vores jeans med sneakers eller støvler til hverdag og til fest bruger vi gerne de samme jeans, men hopper i et par stiletter i stedet. Hos Profil Art finder du for eksempel jeans fra mærker som Mos Mosh, der laver dekorative jeans. Du finder hele vores udvalg af jeans her.