Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten er dansk brand med mange eftertragtede kollektioner, i smukke materialer, uforglemmelige prints og modige farver. Designet er tidsløst, eksklusiv og uventet. De skaber design til fashion-forward kvinder, som har lyst til at have det sjovt med deres personlige udtryk. Kollektionerne kan bæres på mange forskellige måder, af mange forskellige type kvinder. Baum und Pferdgarten er tøj der hjælper dig til at fortælle din egen historie. Hos Profil Art kommer du til at finde de mest populære kjoler, der vil gøre sig godt til de festlige lejligheder du skal til, jakker, bl.a. vinterjakker som holder dig varm, samtidig med at du ser godt ud, smukke bluser som kan styles til hverdag og når du skal til fest, lækre strik som varmer, men også kan pifte dit look op.  
Viser 36 ud af 39 produkter

Eksklusiv dansk mode til kvinder

Baum und Pferdgarten er et dansk tøjmærke, der blev grundlagt i 1999 af designere Rikke Baumgarten og Helle Hestehave. Mærket er kendt for at skabe moderne og klædelige designs med en blanding af klassiske og avantgarde elementer. Kollektionerne består ofte af kjoler, bukser, bluser, jakker og frakker, der er designet med et unikt twist. Deres stil kan beskrives som feminin, elegant og sofistikeret med en tidløs og moderne twist. Deres kollektioner er ofte præget af en blanding af print og farver, og de bruger ofte forskellige tekstiler og materialer i deres designs. Stilen er kendetegnet ved at være kombinationen af klassiske snit og moderne detaljer, som skaber en unik og interessant silhuet. Baum und Pferdgarten er kendt for at levere kvalitetstøj med god pasform, og for at have en bæredygtig tilgang til produktionen. Baum und Pferdgarten henvender sig til kvinder der søger moderne og klædelig tøj med en blanding af klassiske og avantgarde elementer. Deres designs er ofte feminint og elegant og kan bæres både til hverdag og til særlige lejligheder. Baum und Pferdgarten er kendt for at skabe tøj, der er tidløst og moderne, og som passer til kvinder i alle aldre. Deres tøj er ofte designet med god pasform og høj kvalitet materialer, hvilket gør det tiltalende for kvinder, der sætter pris på god kvalitet og godt håndværk.

Shop Baum und Pferdgarten online hos Profil Art by Ntry

Hos Profil Art by Ntry, finder du et stort udvalg af de mest populære styles fra Baum und Pferdgarten. Vi udvælger altid de lækreste styles fra deres kollektioner, så du nemt kan finde dine favoritter til klædeskabet. Du finder flotte og elegante kjoler til både hverdag og fest, både den klassiske tætsiddende mesh kjole Jolain i sæsonens nyeste farver og prints, men også de mere sprudlende kjoler med masser af farver, detaljer og eksklusive prints. Vi har også altid et flot udvalg af skønne bluser og skjorter til et lækkert hverdagslook, alle med det velkendte Baum und Pferdgarten touch, enten det ikoniske BP logo, moderne prints og flotte detaljer. Med en lækker bluse fra Baum und Pferdgarten kan du skabe lige det look du ønsker, et klassisk hverdagslook med et par jeans eller sorte bukser, eller et festlig outfit med en flot nederdel eller glimmerbukser. Mangler du også et par cool strømpebukser med moderne print og lækre farver, har vi også dette lige her. Strømpebukserne fra Baum und Pferdgarten har en god høj talje og masser af stretch, så du er sikker på den gode pasform hele dagen.


Er Baum und Pferdgarten et dansk mærke?

Ja, Baum und Pferdgarten er et dansk tøjmærke, der blev grundlagt i 1999 af designere Rikke Baumgarten og Helle Hestehave. Mærket er kendt for at skabe moderne og klædelige designs med en blanding af klassiske og avantgarde elementer. Kollektionerne består ofte af kjoler, bukser, bluser, jakker og frakker, der er designet med et unikt twist.

Er Baum und Pferdgarten lille i størrelsen?

Som udgangspunkt er Baum und Pferdgartens styles almindelige i størrelsen, men det kan variere fra person til person og fra stil til stil, hvordan størrelserne passer. Men generelt kan man sige at Baum und Pferdgarten's størrelser er i overensstemmelse med standard EU størrelser. Vi anbefaler at du vælger din almindelige størrelse, medmindre andet er angivet under pasform.

Hvorfor hedder det Baum und Pferdgarten?

Navnet Baum und Pferdgarten er et ordspil af designerduoen, Rikke Baumgarten og Helle Hestehaves navne.