Nyheder - Mode

Er du nysgerrig på sæsonens nyeste trends og tendenser? Så har vi i denne nyhedskategori samlet vores bud på netop disse. Vi har herunder samlet alt det nyeste modetøj, de nyeste accessories og nyeste sko - så du blot skal scrolle ned og lade dig inspirere og forelske i alle sæsonens skønne styles. Find og følg os på Instagram under brugernavnet @profilart. Her uploader vi dagligt billeder og videoer - så her har du rig mulighed for at finde inspiration til forskellige stylingsmuligheder, gaveønsker eller noget helt andet. Se hele vores udvalg af modenyheder herunder.
Viser 36 ud af 44 produkter
Find os på Instagram

Hashtag dine billeder med #profilart eller tag os med @Profilart 

Shop alt det nyeste modetøj til kvinder hos Profil Art

I kategorien "modenyheder", har vi valgt at samle alt mode til kvinder - på tværs af vores forskellige kategorier. På den måde finder du nemt sæsonens nyeste styles, både inden for tøj, accessories, smykker og sko. Scroll blot gennem vores modenyheder og lad dig inspirere og forelske. Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig, der kun ønsker at se vores forskellige modenyheder. Vi får nye varer hjem flere gange om ugen og der er derfor rig mulighed for at finde god inspiration i de mange forskellige styles. Hos Profil Art finder du mange forskellige nyheder inden for både kjoler, bukser, overtøj, sko, accessories, smykker m.fl.  

Nøje udvalgte modebrands

Hos Profil Art finder du det bedste udvalg af populære modebrands til kvinder. Vores udvalg tæller blandt andre mærker som:  Stine Goya, Baum und Pferdgarten, Lala Berlin, Lollys Laundry, Mads Nørgaard, Mos Mosh, Rabens Saloner, Lala Berlin, Neo Noir, Rosemunde, Copenhagen Muse, Hype the Detail samt endnu flere brands. Vi fører nogle af de fedeste brands inden for modebranchen - og vi vælger altid vores styles med omhu, sådan at vi altid har det bedste af det bedste tilgængelig her og i vores fysiske butik.

Mode til enhver lejlighed

Vi garanterer fantastisk, skønne items til alle lejligheder. Hvad enten du mangler noget til fest, hverdag eller arbejde, så finder du hos Profil Art noget for enhver smag. Der er rig mulighed for at finde hele outfits med tilhørende accessories, eller blot enkelte items til at supplere din nuværende garderobe. Der er også rig mulighed for at finde mange forskellige stilarter. Så hvad enten du er til det klassiske og tidsløse snit - med items du kan have hængende i garderoben år efter år - eller du er til det mere farverige univers med flotte prints og glade farver, så finder du det lige her. Mangler du inspiration til fest? Kom ind og besøg os i vores fysiske butik, hvor vores altid dygtige og kompetente personale står klar med en hjælpende hånd og gode råd. Har du ikke mulighed for at komme forbi vores fysiske butik, så kan du kigge efter festtøj lige her (link).  

De seneste trends og tendenser

I vores kategori med modenyheder, vil du altid finde sæsonens seneste trends og tendenser, så du altid ved hvad der trender ude i bybilledet lige nu. Det er alt fra det nyeste mode samt nyeste sko og accessories. Vi håber du finder noget du kan bruge - og du er altid velkommen til at rette henvendelse til vores dygtige personale, hvis du skulle sidde inde med spørgsmål eller andet. Følg desuden med på vores Instagram: @profilart. Her uploader vi dagligt billeder og deler vores nyheder med jer - så der er rig mulighed for at hente god inspiration og stylingstips.