Rabens Saloner

Rabens Saloner er et dansk modebrand, der blev grundlagt i 2007 af Birgitte Raben. Brandet er kendt for at designe tøj og accessories med en boho-inspireret æstetik og et feminine look. Rabens Saloner er kendt for at bruge bløde materialer og farverige prints i deres designs, og mange af deres kollektioner er inspireret af naturen og globale rejseoplevelser. Brandet tilbyder et stort udvalg af kjoler, toppe, bukser, skjorter, jakker, tørklæder og accessories, samt brudekjoler. Kollektionerne præsenterer en blanding af klassisk og moderne mode med et boheme-touch. Rabens Saloner tager også hensyn til bæredygtighed og har et ”slow fashion”-princip, hvor det er vigtigt at producere tøj, der holder i mange år. Mærket er kendt for at kombinere enkel elegance med bohemian flair, og er populære i Danmark, men også tilgængelige internationalt. Rabens Saloner er især kendt for sine unikke kjoler, som ofte er inspireret af naturen, samt sine farverige prints.
Viser 20 ud af 20 produkter

Rabens Saloner - tidsløse styles med eksotisk touch

Rabens Saloner er et dansk modebrand, som blev stiftet af den kreative designer Birgitte Raben Olrik, tilbage i 2007. Mærket er kendt for sine helt unikke og feminine styles til kvinder. Deres flotte kollektioner byder på en lækkert udvalg af skønne kjoler, toppe og bukser i enkle og behagelige design, med et fint og feminint udtryk, og de har ofte et strejf af et asiatisk touch som kendetegner mærkets unikke stil. I tæt samarbejde med lokale håndarbejdere og farvekunstnere på Bali, skaber Birgitte tidsløse klæder, der med en stilsikker ’Østen møder Vesten’-linse matcher den moderne garderobe. Med en nysgerrig og kreativ tilgang, skubber brandets signatur-tie-dyes hele tiden de kreative grænser for, hvad man skabe med hænderne og øjet, der ser, som de eneste redskaber. Resultatet er forførende smukke klæder med unikke mønstre og farver. Rabens Saloner henvender sig til kvinder, der søger modetøj med en bæredygtig og boheme-inspireret tilgang. Deres kunder er ofte modebevidste kvinder, der værdsætter kvalitet, stil og bæredygtighed, og som leder efter tøj, der kan bæres i mange sammenhænge, både i hverdagen og til specielle lejligheder. Deres design appellerer til kvinder, der ønsker at udtrykke deres personlighed gennem deres tøj, og som søger tøj, der er både stilfuldt og komfortabelt.

Feminine og elegante kjoler til kvalitetsbevidste kvinder

Rabens Saloner designer kjoler med en boheme-inspireret stil, der kombinerer komfort og elegance. Kjolerne er ofte løse og bløde med fine tie-dye print og blondedetaljer. De fokuserer på at skabe tøj, der er både bæredygtigt og fashionabelt, og deres kollektioner omfatter ofte bæredygtige materialer såsom økologisk bomuld og linned, som også er dejlig komfortabelt og har et lækkert udtryk. Deres design er ofte inspireret af natur og rejser, og deres kjoler er kendetegnet ved at være feminine, klassiske og stilfulde.

Shop Rabens Saloner online hos Profil Art

Hos os i Profil Art er vi vilde med de smukke styles fra Rabens Saloner, og elsker de mange stylingsmuligheder der følger med de fine design. Vi udvælger altid de mest populære styles fra hver kollektion, med et fint udvalg af flotte og elegante kjole med en behagelig oversize og løs silhuet og feminine detaljer, fine toppe i lækker blød bomuld som du nemt kan style med et par bukser eller en skøn nederdel, og fine basis t-shirts i økologisk bomuld. Med de fine styles fra Rabens Saloner kan du for alvor udtrykke din egen personlige stil, og mixe og matche styles med hinanden.

Hvor kan jeg købe Rabens Saloner?

Du kan shoppe Rabens Saloner online på Profil Art by Ntrys webshop, hvor du finder hele vores udvalg af de skønne kjoler, toppe, bluser, nederdele og bukser. Du kan også finde Rabens Saloner i vores butik Ntry, i Vejle. Husk du også kan vælge afhentning i vores butik i Horsens, når du shopper online.

Hvordan er Rabens Saloner i størrelsen?

Rabens Saloners styles er som udgangspunkt almindelig i størrelsen. Pasformen på deres kjoler og toppe er ofte løs og rummelig, og alt efter om du ønsker en oversize eller mere tætsiddende pasform, kan du gå op eller ned i størrelse. Vi anbefaler at du vælger din normale størrelse, medmindre andet er angivet. Har du spørgsmål til valg af størrelse kan du altid kontakte os på telefon 31 620 621, eller på mail: webshop@profilart.dk