Mads Nørgaard
Farve
2 stk
7 stk
1 stk
4 stk
2 stk
3 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
2 stk
2 stk
KATEGORIER
22 stk
9 stk
1 stk
5 stk
5 stk
2 stk
3 stk
4 stk
1 stk
8 stk
PRIS
1 stk
16 stk
13 stk
5 stk
STØRRELSE
7 stk
8 stk
3 stk
6 stk
1 stk
6 stk
9 stk
9 stk
5 stk
10 stk
6 stk
2 stk

Mads Nørgaard

Mads Nørgaard er efterhånden en garvet herre inden for den danske modebranche og er især kendt for striberne. Mads Nørgaard har igennem alle årene været tro mod sine egne designs og ikke fulgt med på de nyeste tendenser. Han synes nemlig, at den vestlige verden bevæger sig lidt for hurtigt til tider og derfor er han meget passioneret omkring, at designe items i lækre materialer, der er tidsløse i sit look og som kan bruges år efter år. Mads Nørgaard laver cool designs og kan styles med vores lækre sneakers, som kan findes her.  

Skøn mode fra Mads Nørgaard hos Profil ArtMads Nørgaard taske

Hos Profil Art forhandler vi de populære Bel Air tasker fra Mads Nørgaard. Tasken har længe været et hit og vi forstår godt hvorfor. Den findes i flere forskellige størrelser og farver - så der findes en Bel Air taske til enhver lejlighed. Eksempelvis er den ideel til diverse festivaler, da overfladen er nem at rengøre med en fugtig klud - og tasken kan samtidig rumme de vigtigste af dine personlige ejendele. Vi fører også et mindre udvalg af muleposer/totebags, der kan rumme din laptop samt bøger eller ganske enkelt kan bruges som erstatning for en plasticpose, når du handler ind.

Mads Nørgaard bluse og T-shirt

Vi fører desuden hos Profil Art, et fint udvalg af kvalitetsbluser fra Mads Nørgaard. Bluserne tæller blandt andre, de populære langærmede og stribede bluser samt forskellige T-shirts med fantastisk pasform - for det meste produceret i økologisk bomuld. Med en bluse fra Mads Nørgaard er du sikret fantastisk komfort og god valuta for pengene.

Mads Nørgaard nederdel

Stelissa og Stelly-nederdelen fra Mads Nørgaard er en populær genganger hos Profil Art. Nederdelene findes i forskellige længder og i forskelige denim-kvaliteter. Personligt, er Mads Nørgaard nederdelene blandt vores personlige favoritter, da de kan bruges året rundt. Brug dem eksempelvis om sommeren til bare ben, sandaler og en skøn T-shirt til - eller brug dem sammen med et par tykke strømpebukser, en chunky strik og støvler til, når det køligere vejr er over os.
Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer