Mads Nørgaard

Mads Nørgaard er efterhånden en garvet herre inden for den danske modebranche og er især kendt for striberne. Mads Nørgaard har igennem alle årene været tro mod sine egne designs og ikke fulgt med på de nyeste tendenser. Han synes nemlig, at den vestlige verden bevæger sig lidt for hurtigt til tider og derfor er han meget passioneret omkring, at designe items i lækre materialer, der er tidsløse i sit look og som kan bruges år efter år. Mads Nørgaard laver cool designs og kan styles med vores lækre sneakers, som kan findes her.  
Mads Nørgaard
Viser 36 ud af 47 produkter

Skøn mode fra Mads Nørgaard hos Profil ArtMads Nørgaard taske

Hos Profil Art forhandler vi de populære Bel Air tasker fra Mads Nørgaard. Tasken har længe været et hit og vi forstår godt hvorfor. Den findes i flere forskellige størrelser og farver - så der findes en Bel Air taske til enhver lejlighed. Eksempelvis er den ideel til diverse festivaler, da overfladen er nem at rengøre med en fugtig klud - og tasken kan samtidig rumme de vigtigste af dine personlige ejendele. Vi fører også et mindre udvalg af muleposer/totebags, der kan rumme din laptop samt bøger eller ganske enkelt kan bruges som erstatning for en plasticpose, når du handler ind.

Mads Nørgaard bluse og T-shirt

Vi fører desuden hos Profil Art, et fint udvalg af kvalitetsbluser fra Mads Nørgaard. Bluserne tæller blandt andre, de populære langærmede og stribede bluser samt forskellige T-shirts med fantastisk pasform - for det meste produceret i økologisk bomuld. Med en bluse fra Mads Nørgaard er du sikret fantastisk komfort og god valuta for pengene.

Mads Nørgaard nederdel

Stelissa og Stelly-nederdelen fra Mads Nørgaard er en populær genganger hos Profil Art. Nederdelene findes i forskellige længder og i forskelige denim-kvaliteter. Personligt, er Mads Nørgaard nederdelene blandt vores personlige favoritter, da de kan bruges året rundt. Brug dem eksempelvis om sommeren til bare ben, sandaler og en skøn T-shirt til - eller brug dem sammen med et par tykke strømpebukser, en chunky strik og støvler til, når det køligere vejr er over os.