🎄 Vi bytter julegaver t.o.m 5. januar 2023 -  Bestil senest 20/12 kl. 14 og modtag inden juleaften 🎄 

Mos Mosh

Tilbage i 2010, da Mos Mosh blev født, producerede brandet udelukkende jeans og bukser med god pasform i høj kvalitet. Senere har Mos Mosh dog udvidet med bluser, jakker, blazere og meget mere. De er på intet tidspunkt gået på kompromis med den høje kvalitet og pasformen. Mos Mosh er blandt vores personlige favoritter, når det kommer til jeans - netop på grund af den gode pasform, men brandet designer også virkelig fantastiske sæt, i form af matchende bukser og blazere. Du kan se hele vores udvalg fra Mos Mosh herunder - og finder du ikke dine næste favorit jeans hos Mos Mosh, så kan du se vores øvrige udvalg af jeans lige her.
Farve
KATEGORIER
PRIS
STØRRELSE

Mos Mosh - dansk kvalitetsmode til kvinder

Mos Mosh er et dansk modebrand, som siden 2010 har designet lækre, klassiske og tidslæse styles til modebevidste kvinder alle aldre, som ikke lader sig nøjes. Mos Mosh startede oprindeligt med at lave jeans og bukser til kvinder, med fokus på en fantastisk pasform til alle kvinder uanset størrelse. De udvidende efterfølgende med kollektioner der også indeholder deres ikoniske blazer, lækre basis t-shirts, skjorter og fine bluser. Mos Mosh er til dig der ikke går på kompromis med kvaliteten, og som elsker at dit tøj holder sig flot og moderigtigt i mange år frem.

Jeans til alle kropstyper

Mos Mosh er aldeles kendt for deres lækre jeans, som altid har en fantastisk pasform og med flotte og feminine detaljer. Jeans fra Mos Mosh er et sikkert hit, som flatterer mange forskellige kropstyper, så du altid kan finde dine nye yndlings jeans uanset din størrelse og kropstype. Mos Mosh har altid et stort udvalg forskellige jeans i forskellige farver, både slim-fit jeans, bootcut jeans og ikke mindst deres populære Naomi jeans. Du går aldrig galt i byen med et par Naomi jeans fra Mosh Mosh, som er en fast del af deres kollektioner med nye farver og detaljer. Naomi jeansene kendetegnes ved de fine detaljer ved lommerne, i forskellige farver og typer. Nogle laves med fint broderi, nogle med fine små og feminine nitter og andre med et flot bånd af små perler. Et par Mos Mosh jeans er til dig som elsker et afslappet look med en lækker t-shirt og eventuelt med en blazer over, men også til dig som er vild med et lidt mere feminint outfit med skøn bluse til. Mos Mosh jeans er for alle uanset alder og størelse.