Mos Mosh

Tilbage i 2010, da Mos Mosh blev født, producerede brandet udelukkende jeans og bukser med god pasform i høj kvalitet. Senere har Mos Mosh dog udvidet med bluser, jakker, blazere og meget mere. De er på intet tidspunkt gået på kompromis med den høje kvalitet og pasformen. Mos Mosh er blandt vores personlige favoritter, når det kommer til jeans - netop på grund af den gode pasform, men brandet designer også virkelig fantastiske sæt, i form af matchende bukser og blazere. Du kan se hele vores udvalg fra Mos Mosh herunder - og finder du ikke dine næste favorit jeans hos Mos Mosh, så kan du se vores øvrige udvalg af jeans lige her.
Farve
KATEGORIER
PRIS
STØRRELSE
Mos Mosh Alice Cashmere cardigan i ecru
Før DKK 1.399,00
Vælg variant for status

Figursyet mode i høj kvalitet til kvinder fra Mos Mosh

Mos Mosh designer fantastiske denimjeans, figursyede blazere samt lækre T-shirts og bluser. Derudover kan Mos Mosh altså bare noget med prints. Især på deres bukser og blazere, som er super fede at bruge sammen, men også hver for sig. Vi elsker selv at bruge det som sæt og kombinerer gerne med enten sneakers eller støvler, alt efter sæson.

Mos Mosh bluse og T-shirt

Står du og mangler en ny bluse eller T-shirt, så har vi hos Profil Art et nøje udvalgt sortiment fra Mos Mosh. Troy T-shirten er en skøn genganger, der bare holder år efter år - og den kommer altid i de fineste farver, tilpasset sæsonen.  

Mos Mosh bukser og jeans

Hos Profil Art, har vi i mange år forhandlet både jeans og bukser fra Mos Mosh. Vores kunder er altid vilde med pasformen på Mos Mosh jeans, som flatterer rigtig mange forskellige kropstyper - og derfor sværger vi til deres jeans gang på gang. Udover jeans, designer Mos Mosh også figursyede bukser, der kan bruges til både hverdag og fest. Vi er vilde med alsidig mode - og vi er vilde med Mos Mosh!

Mos Mosh blazer

Er der noget der især kendetegner Mos Mosh, så er det deres skønne blazere, der altid sidder som smurt på kroppen. Brandet mestrer virkelig at designe feminine blazere i smukke farver og prints. En blazer kan både bruges istedet for en cardigan eller som erstatning for en jakke, når vejret tillader det. Uanset kropsform, så finder du med garanti en blazer fra Mos Mosh, der klæder lige netop DIN krop.