Lala Berlin

Lala Berlin laver blandt andet de skønneste kashmir tørklæder til kvinder i alle aldre. Den høje kvalitet og det lækre  og tidsløse kufiya-design, gør deres tørklæder til en investering, du kan bruge år efter år. Udover de populære kashmir tørklæder, så laver lala Berlin også det smukkeste tøj, hvis design passer til den moderne kvinde, der lever et stilfuldt liv med fart over feltet. Se vores nøje udvalgte sortiment fra Lala Berlin herunder. Hvis du, ligesom os, elsker Lala Berlin, så vil du måske også sætte pris på Karmamia's smukke, printede univers.
Viser 36 ud af 76 produkter

Tidsløs mode fra lala Berlin hos Profil ArtLala Berlin tørklæde

Vi hos Profil Art, er kæmpe fans af de skønne kashmirtørklæder fra lala Berlin. Selvom tørklæderne befinder sig i den dyre ende af skalaen, så får man virkelig kvalitet for pengene. Et lala Berlin tørklæde er en investering, som holder hele livet. Det skønne og tidsløse kufiya-design, er blevet et genkedeligt varemærke fra brandet. Kashmirtørklædet fra lala Berlin findes i flere forskellige størrelser og laves i et væld af farver. Kan du ikke finde din favorit på vores webshop, så tag endelig kontakt til os - og så vil vi forsøge at skaffe dit nye tørklæde hjem til dig.
Når vejret ikke indbyder til et lunt kashmirtørklæde, så fører vi også et nøje udvalgt sortiment af skønne silketørklæder fra lala Berlin. Kendetegnet ved et tørklæde fra lala Berlin er de altid skønne farver og print/mønster.

Lala Berlin net

Gør noget godt for miljøet og køb et net fra lala Berlin. De populære net ses nærmest overalt i bybilledet og har hurtigt opnået "kultstatus". Det skønne regnbuefarvede net er ikke kun flot at se på, men også praktisk. Nettet har en fin størrelse, så det kan bruges som eksempelvis skoletaske, da det sagtes kan rumme en bærbar. Ellers kan du handle ind med stil. Muleposer vinder mere og mere frem, da de er langt bedre for miljøet end plastikposer er. Så tag dit lala Berlin net med, hver gang du er ude og handle og gør noget godt for miljøet!

Lala Berlin taske

Hos Profil Art finder du de fedeste og funktionelle tasker fra Lala Berlin. Vi har udvalgt vores personlige favoritter inden for clutches, muleposer m.fl. De fleste tasker fra Lala Berlin er lavet i deres velkendte og tidsløse Kufiya-print, der har et mellemøstligt look over sig. Blandt vores personlige favoritter er bæltetasken. Vi hos Profil Art, elsker nemlig at tage på festival - og når man tager på festival, så er bæltetasken et essentielt accessories! Derudover er bæltetasken også super praktisk på ferien, da du kan holde dine værdier tæt ind til kroppen. Ud over bæltetasken, så er vi også kæmpe fans af tote bags. Men en flot tote bag, så er det bare lidt nemmere at huske "det der net", når man skal ud og handle ind - og så er det også langt bedre for miljøet, end alle de plastikposer. Vi synes det er kæmpe win-win!