Rosemunde
Farve
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
KATEGORIER
9 stk
1 stk
1 stk
2 stk
7 stk
2 stk
PRIS
17 stk
10 stk
STØRRELSE
1 stk
2 stk
2 stk
2 stk
2 stk
3 stk
7 stk
12 stk
18 stk
9 stk
1 stk
2 stk

Rosemunde

Rosemunde ønsker at tilbyde alle kvinder en luksuriøs følelse, hver dag. Brandet designer blandt andet den velkendte silketop - både med og uden blonder. Silke- og bomuldskombinationen i deres toppe sikrer at huden kan ånde og regulerer din kropstemperatur alt efter varme/kulde-forholdet. Udover de velkendte silketoppe, designer Rosemunde også lækre uld- og kashmir bluser. Her er der altså tale om et brand, der virkelig lever op til deres eget ønske.

Er du på jagt efter basistøj til garderoben? Se vores øvrige udvalg lige her.

Luksuriøst hverdagsmode fra Rosemunde hos Profil Art

Rosemunde har efterhånden en del år på bagen inden for den danske modebranche. Brandet ønsker at tilbyde en luksusfølelse til kvinder - hver dag. Rosemunde er især kendt for deres fantastiske silketoppe, der er lavet af det fineste silke, kombineret med bomuld, hvilket sikrer en fantastisk følelse mod huden. Silke/bomuldsblandingen tillader nemlig din hud at ånde, samtidig med at materialet reguleres efter din kropstemperatur, både i varme og kulde.

Rosemunde top

Når man nævner "Rosemunde", så ledes tankerne straks hen på deres ikoniske silketoppe. Hos Profil Art fører vi et bredt udvalg af de forskellige silketoppe - med og uden blondekant og i et væld af farver. Så står du og mangler den perfekte, åndbare top til sommeren eller en top, du kan have under din strik, så anbefaler vi at tage et kig på de skønne silketoppe fra Rosemunde hos Profil Art.
Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer