Maanesten

Maanesten er en dansk virksomhed, der designer alle deres smykker i Danmark. Sortimentet fra Maanesten består af øreringe, fingerringe, armbånd og halskæder, der alle udstråler boheme, med et moderne twist. Smykker fra Maanesten er til unge, såvel som ældre, grundet deres tidsløse udtryk og simple look. Maanesten designer forskellige kollektioner - hver med sin egen inspirationskilde. Herunder ser du vores udvalg af smykker fra Maanesten, som vi personligt mener, er det bedste af det bedste. Finder du ikke hvad du leder efter, hos Maanesten, så se vores øvrige udvalg af smykker lige her.
Viser 36 ud af 148 produkter

Bohemian-inspirerede smykker fra Maanesten hos Profil Art

Hos Profil Art finder du et bredt udvalg af skønne smykker fra Maanesten. Maanesten laver de smukkeste smykker, som fremhæver de bedste sider ved enhver kvinde og pige. Designet på Maanesten smykker tiltaler og henvender sig til piger og kvinder i alle aldersgrupper. Smykkerne er moderne og afspejler tidens trends og tendenser. Maanesten smykker er genkendelige, takket være deres smukke og specielle udtryk samt særlige detaljer. Smykkerne er i en prisklasse, hvor de fleste kan være med - de er derfor også perfekte som gave - hvad enten det er til fødselsdags eller julegave.

Smykker til hverdag og fest

Maanesten formår at designe smykker til enhver lejlighed. Du finder blandt andet de helt enkle smykker, men du finder også smykker med fine, farverige og finurlige detaljer. Hvad enten du er til det enkle look eller du godt kan lide smykker, der skiller sig ud fra mængden, så anbefaler vi at du kigger vores sortiment fra Maanesten igennem. Skab dit eget personlige look og kombinér forskellige smykker på kryds og tværs. Vær ikke bange for at kombinere forgyldte smykker med sølv smykker. Smykkerne fra Maanesten følger tidens trends og tendenser, hvor der er kræset for de unikke detaljer.  Slå dig løs i vores Maanesten-univers og lad dig forelske og inspirere - det er i hvert fald svært at lade være!

Maanesten ring

Hos Profil Art forhandler vi et bredt udvalg af bohemian-inspirerede smykker fra Maanesten. En Maanesten ring er en super god gave - om det skal være til en anden eller dig selv, lader vi være helt op til dig selv. Smykkerne fra Maanesten er utrolig populære og vi forstår godt hvorfor, da de i dén grad også er blandt vores egne personlige favoritter. Ringene findes i sølv samt forgyldt - og der findes også flere ringe, med farverige sten i. En ring fra Maanesten, er perfekt til dig der foretrækker det enkle udtryk - men også til dig, der elsker at kombinere flere forskellige ringe og lade din personlighed komme udtryk. En Maanesten ring er designet til at komplimentere din personlighed, hvad enten du er til det rene look eller det lidt mere vovede look. Alle fingerringe fra Maanesten har unikke udtryk og unikke detaljer, så der findes en ring til enhver smag og stil. Når du køber en fingerring fra Maanesten, så er du sikret et stykke dansk design i form af tidløshed og elegance - men du er samtidig sikret et stykke Indisk håndværk, da alle ringe fra Maanesten bliver produceret i Indien.  

Maanesten halskæde

Se også vores udvalg af forskellige Maanesten halskæder. Der findes både den helt enkle version uden vedhæng, men der findes også dem med fine detaljer i form af forskellige vedhæng. Er du til det enkle look, når det kommer til stylingen af dit tøj, så kan du med fordel bruge en fin halskæde til at tilføje dit outfit dét ekstra. Kan du derimod godt lide at udtrykke din personlighed gennem smykker, så brug gerne flere Maanesten halskæder sammen - og kombiner gerne korte og lange kæder af forskellig udtryk. Hos Profil Art finder du et skønt udvalg af forskellige Maanesten halskæder - allesammen med forskellige udtryk.    

Maanesten armbånd

Brug dit Maanesten armbånd sammen med andre typer armbånd og skab dit eget personlige look. Armbåndene er justérbare og kommer både med og uden vedhæng. Armbånd fra Maanesten laves i sølv samt forgyldt sølv, men laves også med forskellige, farverige charms og detaljer. Vær ikke bange for at kombinere guld og sølv - det kan sagtens styles sammen. Armbåndene fra Maanesten er i en prisklasse, hvor de fleste kan være med. Er du ikke den ultimative smykke-pige, så er et armbånd tilpas diskret samtidig med at det giver dig et feminint og elegant udtryk.

Maanesten øreringe

Maanesten designer de fineste øreringe i forskellige udtryk og farver. Hos Profil Art finder du både ørestikker, øreringe, creoler og de populære twist øreringe. Alle øreringene kommer som et sæt - og sådan kan du også bruge dem, men har du flere huller i ørene, så mix og match Maanesten øreringene på kryds og tværs. Alle øreringe er i sterlingsølv - enten forgyldt eller ikke. Forær din mor, din veninde eller din søster et par øreringe i gave - gaven der næsten aldrig skal byttes. Vær ikke bange for at kombinere sølv og guld, det giver blot lidt kant og ser super cool ud.

Er Maanesten smykker ægte guld?

Alle Maanesten guldsmykker er lavet med en 18 karat forgyldning, ovenpå 925 sterling sølv. Det vil sige at smykkerne ikke er lavet i massiv guld, men har en ægte 18 karats guld overflade. For at passe bedst muligt på dine guldbelagte smykker, anbefaler vi at du tager dem af om natten, når du går i bad/på stranden og når du dyrker sport, da belægningen ellers kan hurtigere kan gå af. En forgyldning holder desværre ikke evigt, men dette kan forlænge dets levetid. Nogle vil opleve at forgyldningen går af hurtigere end ellers, og dette kan skyldes din huds PH-værdi, som desværre nedbryder forgyldningen.

Kan Maanesten smykker tåle vand?

Ja, som udgangspunkt kan de godt. Både sølv og guld smykkerne kan tåle kontakt med vand, dog anbefaler vi at du tager dine forgyldte smykker af ved håndvask, i badet, i poolen og ved stranden, da dette kan forlænge forgyldningens levetid. Er der perler eller sten i dine smykker, vil disse kunne reagere dårligt ved kontakt med vand tilsat kemi. Perler kan ikke tåle nogen form for kemi, såsom sæbe, hårlak og klor.

Hvad er ferskvandsperler?

Ferskvandsperler er, som navnet antyder, perler som dyrkes i ferskvand. Perlen dannes i en ferskvandsmusling, og er et produkt af muslingens forsvarsmekanisme mod et fremmedlegeme inde i skallen. Derved dannes de fine, ægte og naturlige ferskvandsperler. For at passe bedst på dine smykker med ferskvandsperler, er det bedste du kan gøre at bære dem så ofte som muligt, for at bevare deres naturlige fugtighed som holder dem flotte og glansfulde. Ferskvandsperler tåler ikke tør opbevaring, parfume og hårlak. Du kan rense dine ferskvandsperler ved at lægge dem i lunket kogt vand.

Kan man blande sølv og guldsmykker?

Ja, det kan du sagtens. Vi har nok alle hørt at man ikke skal blande guld og sølv smykker, og at sølvsmykker passer bedst til en bestemt hårfarve, og guldsmykker til en anden hårfarve. Dette er dog ved at være forældet, og du kan med fordel mixe og matche dine guld og sølv smykker som du ønsker. Det kan give lidt kant og et flot farvespil i dine smykker, og guld og sølv komplementerer hinanden så fint, så hold dig ikke tilbage og skab dit eget personlige udtryk.

Har du forespørgsler på Maanesten smykker? Kontakt os endelig på: webshop@profilart.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe.