Maanesten
Farve
1 stk
1 stk
2 stk
2 stk
36 stk
3 stk
1 stk
5 stk
3 stk
3 stk
1 stk
23 stk
KATEGORIER
88 stk
91 stk
PRIS
14 stk
51 stk
28 stk
STØRRELSE
4 stk
12 stk
12 stk
9 stk
12 stk
1 stk

Maanesten

Maanesten er en dansk virksomhed, der designer alle deres smykker i Danmark. Sortimentet fra Maanesten består af øreringe, fingerringe, armbånd og halskæder, der alle udstråler boheme, med et moderne twist. Smykker fra Maanesten er til unge, såvel som ældre, grundet deres tidsløse udtryk og simple look. Maanesten designer forskellige kollektioner - hver med sin egen inspirationskilde. Herunder ser du vores udvalg af smykker fra Maanesten, som vi personligt mener, er det bedste af det bedste.

Finder du ikke hvad du leder efter, hos Maanesten, så se vores øvrige udvalg af smykker lige her.


Bohemian smykker fra Maanesten hos Profil Art

Maanesten ring

Hos Profil Art forhandler vi et bredt udvalg af bohemian-inspirerede smykker fra Maanesten. En Maanesten ring er en super god gave - om det skal være til en anden eller dig selv, lader vi være helt op til dig selv. Smykkerne fra Maanesten er utrolig populære og vi forstår godt hvorfor, da de i dén grad også er blandt vores egne personlige favoritter. Ringene findes i sølv samt forgyldt - og der findes også flere ringe, med farverige sten i.

Maanesten halskæde

Se også vores udvalg af forskellige Maanesten halskæder. Der findes både den helt enkle version uden vedhæng, men der findes også dem med fine detaljer i form af forskellige vedhæng. Er du til det enkle look, når det kommer til stylingen af dit tøj, så kan du med fordel bruge en fin halskæde til at tilføje dit outfit dét ekstra.

Maanesten armbånd

Brug dit Maanesten armbånd sammen med andre typer armbånd og skab dit eget personlige look. Armbåndene er justérbare og kommer både med og uden vedhæng. Armbånd fra Maanesten laves i sølv samt forgyldt sølv, men laves også med forskellige, farverige charms og detaljer. Vær ikke bange for at kombinere guld og sølv - det kan sagtens styles sammen.
Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer