Stine A

Stine A designer smykker, der passer perfekt til både hverdag og fest. Alle smykkerne er lavet i høj kvalitet - af ædelmetaller og sten. Smykker fra Stine A, er både rå og feminine, og de kan kombineres og mixes på kryds og tværs. Hos Profil Art forhandler vi øreringe, armbånd, vedhæng og halskæder - og vi har valgt vores personlige favoritter til jer. Bemærk at alle priserne er stykpriser. Scroll gennem udvalget og find din egen personlige favorit.
Viser 36 ud af 166 produkter

Rå og feminine smykker fra Stine A hos Profil ArtStine A ørering

Med Stine A øreringe har du rig mulighed for at skabe dit eget personlige look og udtryk. Øreringene forhandles enkeltvis og du kan derfor nemt kombinere dem på kryds og tværs. Brug eksempelvis en Stine A ørering nederst i øret og kombinér med diverse ørestikkere, hvis du har flere huller i samme øre. Stine A øreringe kommer findes i sølv samt forgyldt sølv og kommer i et væld af søde og skæve motiver, der derfor også gør dem oplagte som en gavemulighed.

Stine A ring

Hos Profil Art fører vi et mindre udvalg af fingerringe fra Stine A. Ligesom øreringene, har ringene et fint statement udtryk - og kan ligesom øreringene kombineres på kryds og tværs. Alle smykker fra Stine A passer perfekt til både hverdag og fest. Smykkerne er rå samtidig med at de er utrolig feminine - og kan nemt kombineres med øvrige Stine A smykker.

Stine A armbånd

Stine A armbånd er de mest feminine og søde armbånd med alt fra ferskvandperler til snøre i lyse, glade farver. Guld armbånd fra Stina A er forgyldt 925 sterling sølv. Forgyldningen holder rigtig godt og kan altid gen-forgyldes. Med Stine A armbånd finder du fine armbånd der aldrig går af mode, men i stedet armbånd der passer perfekt til feminine kvinder der elsker farver og perler. I sine armbånd kan Stine A på perfekt vis kombinere flere forskellige farver, man normalt ikke ville sætte sammen, men på Stine A's armbånd passer farverne perfekt sammen. På den måde bliver armbåndene også den røde tråd i et outfit der kombinerer flere forskellige farver. Stine A's ribbon armbånd er let selv at tage af og på og derfor kan du skåne dem for bad og træning, der ofte slider på smykker. Kombiner gerne flere forskellige armbånd fra Stine A på et håndled - alle armbånd kan sammensættes og passer skønt sammen med deres forskellige farver.

Stine A halskæde

Ofte er Stine A halskæder helt enkle og tilføjer en klassisk detalje til ethvert outfit. Men helt enkle er Stine As halskæder ikke. Alle halskæder fra Stine A har nemlig smukke detaljer der gør de skiller sig ud fra andre normale halskæder. Detaljeret halskæder er netop hvad du kan forvente, for hvad end der er tale om en halskæde i guld uden vedhæng, så er halskæde i guld hos Stine A lavet af store link eller i en kraftig kæde af blank poleret guld.  Stine A arbejder dog tit med perler og sten og derfor vil du ofte også opleve at Stine A tilføjer en halskæde med ferskvands perler eller farvede sten.  Selvom Stine A's halskæder kan kombineres med hinanden eller andre kæder, så er de virkelig smukke helt for sig selv - så vi anbefaler at købe en Stine A halskæde fordi den er helt smuk i sig selv. Den perfekte gave.

Stine A ørestikker

Skønne små ørestikker fra Stine A. Hvad end du leder efter en sød lille palme i guld eller en ørestik med fine farvede sten så finder du de skønneste udgaver ved Stine A. Hvis du har flere huller i et øre og mangler små øreringe til at være i et øre så skal du se de smukke Stine A ørestikker. Perfekte øreringe til ører med flere huller. Små og søde ørestikker i guld eller sølv.