Farve
40 stk
2 stk
2 stk
1 stk
8 stk
2 stk
8 stk
KATEGORIER
44 stk
58 stk
PRIS
15 stk
34 stk
9 stk
STØRRELSE
4 stk
4 stk

Stine A

Stine A designer smykker, der passer perfekt til både hverdag og fest. Alle smykkerne er lavet i høj kvalitet - af ædelmetaller og sten. Smykker fra Stine A, er både rå og feminine, og de kan kombineres og mixes på kryds og tværs. Hos Profil Art forhandler vi øreringe, armbånd, vedhæng og halskæder - og vi har valgt vores personlige favoritter til jer.

Bemærk at alle priserne er stykpriser. Scroll gennem udvalget og find din egen personlige favorit.

Rå og feminine smykker fra Stine A hos Profil Art

Stine A ørering

Med Stine A øreringe har du rig mulighed for at skabe dit eget personlige look og udtryk. Øreringene forhandles enkeltvis og du kan derfor nemt kombinere dem på kryds og tværs. Brug eksempelvis en Stine A ørering nederst i øret og kombinér med diverse ørestikkere, hvis du har flere huller i samme øre. Stine A øreringe kommer findes i sølv samt forgyldt sølv og kommer i et væld af søde og skæve motiver, der derfor også gør dem oplagte som en gavemulighed.

Stine A ring

Hos Profil Art fører vi et mindre udvalg af fingerringe fra Stine A. Ligesom øreringene, har ringene et fint statement udtryk - og kan ligesom øreringene kombineres på kryds og tværs. Alle smykker fra Stine A passer perfekt til både hverdag og fest. Smykkerne er rå samtidig med at de er utrolig feminine - og kan nemt kombineres med øvrige Stine A smykker.
Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer