Pernille Corydon

Smykker fra Pernille Corydon er med garanti blandt vores personlige favoritter. Smykkerne er altid holdt i et minimalistisk og tidsløst design - og de er derfor super anvendelige år efter år. Pernille Corydons smykker er i en prisklasse, hvor de fleste kan være med og smykkerne er derfor også oplagt til gave - uanset modtagers alder. Så hvad end du er en guld- eller sølvpige, så finder du herunder et bredt udvalg inden for både øreringe, halskæder og armbånd. Scroll ned og se hele udvalget fra Pernille Corydon eller se vores øvrige udvalg af smykker lige her.
Viser 36 ud af 77 produkter
Find os på Instagram

Hashtag dine billeder med #profilart eller tag os med @Profilart 

Klassisk elegance med smykker fra Pernille Corydon

Med danske Pernille Corydon har du siden 2007 kunne købe de smukkeste smykker med skandinavisk inspireret design. På grund af det skandinaviske design vil du altid opleve at Pernille Corydons smykker er enkle og aldrig går af mode. Pernille Corydon selv beskriver at hun finder inspiration til sine smykker i alt fra mennesker og møbler til naturen. Skabelsen er vigtig for Pernille Corydon, der altid har en finger med i al skabelse. Smykkernes enkelhed er dog ikke kedelig, for med et hvert smykke finder du lidt kant i det enkle design. Kollektionerne har hvert deres navn - fra Spring Silhouettes Collection til den nye Urban Notes Collection. Pernille Corydons store ønske med enhver kollektion er at få dig til at mindes eller glædes ved enkelte situationer i dit liv. Husk en god periode i dit liv med et armbånd, en halskæde eller et par øreringe fra Pernille Corydon, eller fejr en du holder af med et smykke der kan følge dem gennem livet fra Pernille Corydon. Vigtigst med Pernille Corydon smykkerne er at du altid vil kunne kombinere alle kollektioner på kryds og tværs af hinanden - bland øreringe fra Coin Collection med en halskæde fra Time for Reflection Collection. Derudover kan du til hver en tid kombinere dine Pernille Corydon smykker med smykker fra andre brands - f.eks. nogle med et vildt design, hvor Pernille Corydons rolige og enkle smykker kan give dem lidt ro. Udover de amnge smukke smykker kan du med Pernille Corydons prissætning altid følge med. Du spræger ikke nødvendigvis kontoen med et køb af de smukke Pernille Corydon smykker, f.eks. kan du få et armbånd for livet for omkring 350kr. Pernille Corydon er ikke billige smykker, men smykker med en god pris og i ordentlig kvalitet. Netop derfor har Pernille Corydon klaret sig så godt og sælges nu 600 steder i 20 forskellige lande.

Pernille Corydon ring

Hos Profil Art søger vi altid at finde de fineste ringe i guld og sølv fra Pernille Corydon. Vi kender vores kunder godt, og ved hvad de sætter pris på ved Pernille Corydons ringe. Derfor kan vi udvælge de bedste Pernille Corydon ringe i sølv og guld. Om du er til enkle sølv ringe fra Pernille Corydon eller fingerringe med kant, så kan du finde begge dele hos os. Fingerringene fra Pernille Corydon har vi sørget for er et perfekt miks af Pernille Corydons mange kollektioner, så ringene har inspiration fra forskellige kilder og derfor forskellige designs. Med Pernille Corydon kan du også få smukke guld ringe. Pernille Corydon forgylder nemlig sine sterling sølv ringe med 18 karat guld, så de får den smukkeste gyldne farve. Du kan altid få din guld ring fra Pernille Corydon forgyldt igen, så den forbliver for evigt i dit smykkeskrin - eller selvfølgelig på din finger. Dog kan du også altid være forsikret om at Pernille Corydons ringe sagtens kan kombineres med hinanden eller ringe fra andre brands.  F.eks. kan du tage Pernille Corydon Eon fingerringene i guld og sølv på én finger, for smukt at kombinere guld og sølv.

Pernille Corydon Halskæde

En halskæde kan være en vigtig del af et outfit, da den har en central placering. Med en Pernille Corydon halskæde kan du understrege hvem du er - de enkle og smukke halskæder i skandinavisk design understreger nemlig bare elegance. Om du vælger en guld eller en sølv halskæde fra Pernille Corydon, så kan du regne med at halskæden ikke overtager dit outfit men giver en smuk og enkel detalje. Pernille Corydons halskæder med vedhæng er også altid en sikker vinder. Halskæderne med vedhæng er altid smukke, da de fortæller en historie, men de enkle halskæder uden vedhæng fra Pernille Corydon er også smukke og du kan med fordel kombinere Pernille Corydons halskæder med vedhæng sammen med halskæder uden, da du få dem i forskellige længder, så de hænger parallelt. Pernille Corydons Guld halsklæder er 18 karats guldbelægning på sterling sølv, hvilket betyder at du har den smukkeste gyldne farve på halskæderne. Som tiden går vil forgyldningen aftage, men du kan altid få det genforgyldt. Vi håber du vil elske vores udvalg af Pernille Corydons mest populære halskæder, da vi har gjort en dyd ud af at finde netop de smukkeste til den skandinaviske stil og vores øvrige udvalg af mode.

Pernille Corydon armbånd

Pryd ikke kun dit håndled, men også dit outfit med en smukt og elegant armbånd fra Pernille Corydon. Pernille Corydon laver smukke og enkle armbånd i guld og sølv til den skandinaviske kvinde. Med det menes, at Pernille Corydons armbånd i al sin enkelthed og elegance kan være alene på dit håndled, men kan også kombineres på kryds og tværs af hinanden eller endda man armbånd fra andre brands. Hvid du kan lide det, tillader Pernille Corydons armbånd også at du f.eks. kombinerer det samme armbånd i guld og sølv med hinanden. Du kan også kombinere et Pernille Corydon armbånd med vedhæng, med et enkelt armbånd uden vedhæng. Find altid smukke armbånd til favorable priser som vil klæde en hver type pige og kvinde. Med et Pernille Corydon armbånd kan du altid ramme plet. Hvis du er lidt i tvivl om gavemodtagerens stil, vil vi anbefale et enkelt armbånd uden vedhæng, men ved du gavemodtageren ellers små og elegante detaljer, så vælg et armbånd med vedhæng.