Neo Noir

Neo Noir designer mode i klassiske farver og prints med et feminint snit. Brandet er hurtigt blevet en favorit for mange og vi forstår godt hvorfor. De er altid på pletten med moderigtige styles til gode priser og deres sortiment rummer noget for enhver smag. Så hvad end du er på jagt efter noget til hverdag eller fest, så bør du kigge forbi Neo Noirs farverige og printede univers - der nemt kan dresses op og ned efter behov.

Prisvenlig mode fra Neo Noir hos Profil ArtNeo Noir nederdel

Neo Noir har gennem flere sæsoner virkelig været dygtige til at designe skønne nederdele. Hos Profil Art fører vi et lille udvalg af både korte og lange nederdele, der kan styles til både hverdag og fest. Nederdelene fra Neo Noir har et bohemian look, der samtidig er utrolig tidsløs og kan bruges år efter år. Vi oplever stor efterspørgsel på Neo Noir nederdele pga. den overkommelige prisklasse, så tøv ikke for længe, hvis du forelsker dig i en skøn nederdel fra Neo Noir.

Neo Noir skjorte

Hos Profil Art fører vi altid et skønt udvalg af bluser fra Neo Noir. Bluserne er i en prisklasse, hvor de fleste kan være med, men de emmer af langt mere luksus end hvad du skal betale for blusen. Det flotte bohemian look fortsætter over i bluserne fra Neo Noir - og du har derfor rig mulighed for at style på kryds og tværs af varekategorier. Så hvad enten du mangler en fin bluse, du kan bruge til festlige lejligheder eller du mangler en mere klassisk skjorte til arbejde - så fører vi hos Profil Art et mindre, men nøje udvalgt sortiment inden for netop disse varegrupper.

Neo Noir kjole

Står du og mangler en smart kjole til en fornuftig pris? Så bør du kigge på vores skønne udvalg af Neo Noir kjoler. Neo Noir er super dygtige til at designe enkle og tidsløse kjoler, der kan bruges sæson efter sæson - år efter år. Neo Noir formår at holde deres priser på et niveau, hvor de fleste kan være med - så måske du kan forkæle dig selv med hele to kjoler, i stedet for én? Det fortjener du da!