Lollys Laundry

Lollys Laundry er et dansk brand, der gang på gang leverer underspillet luksus mode. Lollys Laundry tør arbejde med mønstre og farver - og med et touch af boheme, giver Lollys Laundry et feminint og frisk pust til enhver garderobe. Det fede ved de forskellige styles fra Lollys Laundry er, at hver item kan styles op og ned, så alt i kollektionen kan bruges til både hverdag og fest. Hvis du elsker Lollys Laundry vil du måske også elske Second Female.

Nøje udvalgt mode til kvinder fra Lollys LaundryLollys Laundry kjole

Lollys Laundry er virkelig dygtige til at designe smukke kjoler til både hverdag og festlige begivenheder. Brandet er super skarpe, når det kommer til pasform, farver og skønne, genkendelige prints. Der findes et væld af muligheder - hvad enten du er til kortærmede kjoler, langærmede kjoler, maxikjoler eller noget helt fjerde - så har Lollys Laundry med garanti en kjole du vil kunne lide. Kjoler er ikke kun forbeholdt foråret og sommeren. En kjole kan nemlig sagtens styles over et par jeans, eller sågar over et par løse bukser - hvilket kan give et super fint boheme-look. Arter vejret sig ikke? Så brug en strik over din kjole - det kan både være en åben cardigan eller en pullover strik.
Når det kommer til fodtøj, så findes der efterhånden ingen grænser for, hvad du kan sætte til din kjole. Kombinationen af kjole og sneakers, kan man efterhånden ikke undgå at se på gaden - men en kjole kan selvfølgelig også styles med både støvler, stiletter eller sandaler.

Lollys Laundry skjorte og bluse

Udover kjoler, så er Lollys Laundry virkelig også dygtige til at lave skjorter/bluser med fantastiske farver og prints. Der findes lidt for enhver smag og vi har sørget for at vælge det bedste af det bedste til jer. Derfor finder du både langærmede og kortærmede skjorter/bluser, der kan styles på mange forskellige måder. Både Heather og Deva modellerne hitter sæson efter sæson - og bliver hele tiden designet i nye farver og prints. Lollys Laundry er især gode til at lave deres skjorter/bluser, så de kan styles for sig - eller bruges sammen som sæt - kombineret med matchende bukser eller nederdel.

Lollys Laundry nederdel

Sæson efter sæson, byder Lollys Laundry på de skønneste nederdele. Hos Profil Art finder du eksempelvis klassikere som Bonny nederdelen, Cokko nederdelen og Morning nederdelen, der altid varierer i farver og prints. Fælles for dem alle er, at der altid er tænkt på pasformen - og det er derfor modeller, der klæder de fleste kropstyper. Lollys Laundry laver de skønneste maxi nederdele, der ikke kun er forbeholdt foråret og vinteren. Længden på nederdelene, gør dem nemlig super anvendelige hele året rundt og det må jo siges at være ren win-win, når man kan bruge sine yndlings items hele året rundt.

Lollys Laundry bukser

Er du hverken til kjole eller nederdel? Så frygt ej! Vi fører nemlig også et nøje udvalgt sortiment af bukser fra Lollys Laundry. Lollys Laundry bukser matcher som regel en overdel, så du kan style dem sammen som et sæt, eller bruge dem hver for sig.