🎄 Vi bytter julegaver t.o.m 5. januar 2023 -  Bestil senest 20/12 kl. 14 og modtag inden juleaften 🎄 

Gaver 300-600

Skal du købe en gave til pigen, eller kvinden i dit liv, har vi har fundet det bedste udvalg af gaveidéer til et budget på 300-600 kr. Du finder et udvalg af gaveidéer indenfor både mode, accessories og interiør.

Julegave ideer til hende for max 600kr

Der kan være en jungle at finde den rigtige gave til hende du elsker - hvad end der er tale om gaven til din mor, gaven til din kone eller gaven til din kæreste. Men frygt ej, vi har samlet fantastiske gaver til priser mellem 300kr-400kr-500kr og 600kr. Så har du max 500kr til din gave, finder du et skønt udvalg her.

Gave til kæresten for max 600kr.

Der kan være svært at finde den perfekte gave til hende kæresten der er lidt kræsen. Specielt når man som mand ofte ikke helt ved hvad der lige falder i hendes smag. Har du svært ved at vide hvad kæresten bliver glad for i gave, så slipper du let og elegant udenom sure miner  med en gave fra udvalget her. Hvis du er helt på bar bund i forhold til gaven til din kæreste, så vælg f.eks. et armbånd fra Sif Jakobs med glimtende zirkoner - det kan kun falde i god jord.

Gaven til teenage datteren.

Åh de lune fulde unge, hvis trends bevæger sig hurtigere end Appels nye iphones. Det kan være svært at glæde de lunefulde teenage døtre, men vi har fundet en række skønne gaver til teenage pigen der vil få smil på læben. Hvis du skal ramme plet skud, skal du vælge et smykke fra Maanesten, hvis popularitet er himmelhøjt blandt de unge piger. Du kan også give en Nunoo taske i julegave og være sikker på et højt skrig af glæde fra teenage pigen. Nunoo taske i julegave er enhver teenagepiges drøm.

Gaver til kvinder for omkring 500kr.

Skal du finde en gave til din kone for omkring 500kr, så finder du har skønne gaver indenfor mode, smykker , skønhed eller bolig. Gaven til kvinden i dit liv skal gerne være lidt selvforkælelse og der kan du bl.a. give hende med et skønhedsprodukt fra Karmameju eller du kan give hende en smuk ring og kalde den en løftering. Ligemeget hvad finder du den perfekte julegave til din kæreste, mor, svigermor eller kæreste.

Gave hits til kvinder.

Det er jo en jungle at finde den rigtig gave til sin kvinde. Derfor finder du her gave hits til kvinder og piger, så der ingen sure miner opstår. Vi sørger endda for at pakken gaven smukt ind, gratis, så du slipper for alt bøvlet.