Sko
Nyheder sko
Farve
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
11 stk
KATEGORIER
17 stk
1 stk
15 stk
PRIS
2 stk
15 stk
3 stk
STØRRELSE
15 stk
1 stk
13 stk
1 stk
17 stk
1 stk
13 stk
15 stk
1 stk
11 stk
1 stk

Nyheder sko

Herunder finder du alle vores nyheder inden for sko hos Profil Art. Vi fører et bredt udvalg af sko - både inden for kategorier som: sneakers, hverdagssko, højhælede, sandaler og støvler. Med de helt rigtige sko, så kan du tilføje dit outfit det allersidste touch - men det er samtidig vigtigt, at du kan holde ud af have dine sko på i flere timer ad gangen - og derfor har vi hos Profil Art udvalgt vores personlige favoritter, som vi selv kan holde ud at gå og stå i dagen lang.

Så hvad end du er på udkig efter dine næste, smarte og komfortable hverdagssko, eller du er på udkig efter fine sko til diverse festlige lejligheder, så har vi et fantastisk udvalg fra forskellige mærker som: Billi Bi, New Balance, Shoe the Bear, Via Vai med flere. Scroll gennem vores udvalg af forskellige sko herunder og rigtig god shoppelyst.            

Shop alle de nyeste sko til kvinder hos Profil Art

I kategorien "Sko nyheder" finder du alt det nyeste fodtøj, der tæller alt inden for sneakers, støvler, højhælede og sandaler. Vi har valgt at samle alt fodtøj, på tværs af kategorierne, så du kan få et samlet overblik over sæsonens nyheder. Scroll blot ned her og lad dig forelske i alt det nye fodtøj hos Profil Art.

Nøje udvalgte sko brands

Hos Profil Art har vi samlet det bedste af det bedste, når det kommer til fodtøj. Vi har udvalgt vores personlige favoritter og vi har sørget for, at der er noget for enhver smag. Du finder blandt andet smarte sneakers fra både New Balance og Philip Høg, lækre støvler fra Via Vai og Billi Bi samt fine sandaler fra Shangies by Stilov og Högl.

Sko til enhver lejlighed

Uanset hvilken stil du er til - om det skal være helt klassisk eller lidt vovet, så har vi fodtøj for enhver smag. Vi fører støvler og sandaler, med og uden hæl - så hvad enten du er til det ene eller andet, så finder du det hos Profil Art. Når det kommer til fodtøj, så er det vigtigt at komforten er i højsædet - og ofte hænger pris og kvalitet sammen. Der udover er det enormt vigtigt, at du sørger for at give dit fodtøj den bedst mulige pleje, så de holder længst muligt.  
Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer