BLOG

STOR JULEGAVE GUIDE!

Vi har gjort det så let at det faktisk ikke behøver at tage længe at klare alle julegaverne til kvinder og pigerne i dit liv.
Hvad end du skal finde en julegave til din teenage datter eller en julegave til din kone, veninde, mor eller svigermor.

Vi har opdelt julegaverne i 4 prisgrupper så du kan finde lidt til enhver pengepung og små - så hvad enten du er på SU eller lige mangler en ekstra gave, så får du her gode bud der burde gøre det let for dig at få julegave ræset overstået!


Se vores bud på julegave ideer i forskellige prisklasser her.

ADVENTSGAVER - Hurtigt, lækkert og nemt ♥

D.10/10-19

Gør det let for dig selv at glæde en du holder af!
Vi laver gaverne for dig, så du skal bare skrive til os på webshop@profilart.dk for at bestille 4. adventsgaver.

Vi laver de 4. gaver baseret på modtageren.

Læs mere her.

Vi giver dig den ultimative jakke/frakke-guide

D. 3/10-19

Vi ved godt, at vi allerede har lavet et indlæg om overtøj – men i denne guide, vil vi gå mere i dybden med de forskellige frakke/jakke-modeller og give dig forskellige stylingtips.  

Der findes et hav af forskellige jakker/frakker derude og det kan være svært at navigere i den store jakke/frakke-jungle. Frygt ej! Vi har nemlig lavet denne guide, for at klæde dig bedst muligt på og hjælpe dig i jagten på den helt rigtige jakke.

Læs mere her.

Det lækreste overtøj til kvinder

D. 12/09-19

Så nærmer vi os.
Tiden med striktrøjer, varm the og kolde morgener.
Det er nu egentlig super hyggeligt at vi nu kan samles inde, med varme drikke og søde sager. MEN den søde tid er knap så sød hvis du ikke har ordentlig overtøj når du skal over til dine veninder eller på arbejde.

Derfor har vi samlet de skønneste jakker til lidt forskellige lejligheder:

♥ De praktiske
♥ De varmeste
♥ Og de moderigtge

Alle er varme og i lækre, men vi er jo forskellige, så se udvalget og find årets jakke.

Læs mere her.

👭 VENINDE AFTEN HOS PROFIL ART 👭

D. 26/07-19

D. 19/09-2019 kommer skønne Pernille Aalund forbi butikken med sit foredrag "Tro, Lykke og Livsvalg".
Med sit foredrag har Pernille rejst rundt i Danmark, og deltagere har beskrevet foredraget som "kærligt, levende, humoristisk og med værdierne på plads". ❤️

Aftenen er perfekt som en aften ude med en god veninde! Her lærer du nemlig ikke kun noget om dig selv, men du får lidt kvalitetstid og mulighed for at shoppe efterfølgende med fordelagtige tilbud.

Læs mere her.

GET THE LOOK - FESTIVAL EDITION

12.07.19.

Inden vi får set os om, så er det blevet tid til årets begivenhed – nemlig Smukfest!
Hvad enten du skal afsted en enkelt dag, et par dage eller du skal afsted hele festivalen, så frygt ej! Vi kommer her med vores bud på outfits, så du kan se stylish ud – uanset vejret! Den danske sommer har ry for at være en smule ustabil og med det in mente, så har vi selvfølgelig sørget for at style outfits, der passer perfekt til både regnvejr og/eller solskin. Vi vil desuden komme med vores allerbedste festival-tips, så vi håber du vil læse med og finder dette indlæg inspirerende.

Læs mere her.

MERE SELVTILLID - VÆRSGO' ♡

Kropsformerne er et virkelig overset redskab til at klæde sig godt.
Hvis du husker dengang Trinny & Susannas TV-program “What not to waer” kørte i TV, kan du sikkert huske at de to kvinder baserede al deres styling på kropsformer. Ofte gjorde det en kæmpe forskel for deltagerne, der f.eks. bare ved udskiftning til en ‘ordentlig’ BH oplevede en forskel. De endte med at føle sig mere selvsikre og fik derigennem en helt ny holdning til sig selv og fornyet udstråling.
- Netop dette mener vi også kan ske for dig! ♡

Når man kender sin kropsform, bliver det højest sandsynligt også nemmere at shoppe online også, da du hurtigere kan identificere noget der både sidder godt på din krop og reelt klæder dig.

Hvis du er i tvivl om hvilken af de 12 kropsformer du har, kan du tage vores test. Den finder du ved at trykke på billedet over i højre side.

NB.: det er en god ide at stå foran spejlet når du tager testen, så du bedre kan vurdere dine proportioner ☜.

________________________________________________________________________________________________________

KENDETEGN FOR DIN KROPSFORM