BLOG - Steamery Stockholm

I kamp mod krøllet tøj - nemt og hurtigt ✔️

I kamp mod krøllet tøj - nemt og hurtigt ✔️

Steamery Stockholm Steamer i lyserød eller sort.
Steameren har efterhånden eksisteret i noget tid, men derfor er det ikke alle der har opdaget hvor fantastisk smarte de egentlig er.

Et  mindre alternativ til strygningen (der ikke kræver andet end en bøjle tøjet kan hænge på) gør at den er perfekt til rejser eller weekend ture, og samtidig også hurtig at finde frem og lægge væk igen om morgenen.De seje steamere / mini dampere koster 900kr og findes i sort eller pink hos os.
Se dem her.
Steamery Stockholm Pilo Fabric Shaver ❣️

Steamery Stockholm Pilo Fabric Shaver ❣️

Kender du det, når tøjet begynder at fnulre og dermed ikke ser helt så nyt og lækkert ud?

FRYGT EJ ❣️

Med Steamry Stockholm Pilo Fabric Shaver i sort eller lyserød har en moderne fnug fjerner, der man skarpe blade fjerne det irriterende fnuller på tøjet.
Selvom Pilo fnugfjerneren har skarpe blade, er den nænsom mod tøjet og kan endda benyttes på sarte uld produkter som alpaca og kashmir.
Dermed kan du forny tøjet brugbarhed og få det til at se ud som nyt - uden at Pilo optager for meget plads i skabet.
Derudover er Pilo perfekt til rejsen, da den hverken vejer eller fylder for meget - win/win.

Steamery Stockholm vaskemidler uden kemi ❣️

Steamery Stockholm vaskemidler uden kemi ❣️

Steamery Stockholm vaskemidlerne er uden kemi og al bearbejdning bliver CO2 kompenseret.
Derudover findes der 2 forskellige vaskemidler:

1. Til de delikate og sarte tøj. Med dette menes, at de sarte produkter som silke og uld har behov for deres eget vaskemiddel, der ikke er lige så kraftig og samtidig aktiveres ved koldere grader end man normalt vasker på. Se delikat vaskemiddelet her.


2. Til sportstøj. Med dette menes at det tøj hvor du sveder i, kan få vaskemiddel dedikeret til at neutralisere den dårlige luft. Se sports vaskemiddelet med her.

Derudover tilbyder Steamery Stockholm også en "Clothing and shoe mist", der sikrer at du sparer en vask. Når du sprøjet mist'en på tøjet eller i skoene, har den en aktiv bakteriekultur der går ind og modarbejder uønsket lugt. Dermed opfrisker du tøjet og sparer på vandet. Produktet indeni flasken er let bionedbrydeligt (inden for få timer) og selve emballagen er lavet af genanvendelig plast og skal sorteres som hårdplastemballage. Se Clothing and shoe mist'en her.

❣️  Se alle de fantastiske Steamery Stockholm produkter her ❣️