🎄 Vi bytter julegaver t.o.m 5. januar 2023 -  Bestil senest 20/12 kl. 14 og modtag inden juleaften 🎄 

Blog Julegaveguide i forskellige prisklasser til pigen i dit liv

Julegaver fra 0-300kr

Julegaver fra 0-300kr

Der er jo ofte mange man gerne vil give en gave d. 24 december, så derfor behøver julegave budgettet ikke sprænges for at give en ordentlig gave.
Derfor har vi samlet vores bud på skønne julegaver til billig penge - efter vores mening er der ikke én man ikke ville blive glad for, så du kan roligt vælge.

Et smykke er altid en god ide, da det ofte er noget modtageren for evigt vil have. Med det lykkedes du hurtigt med øreringe fra Stine A eller armbånd fra Maanesten.

Du kan også sende et sødt budskab, der varmer ekstra godt i den søde juletid, med et af de skønne interiør produkter fra The Gift Label - det bliver jo ikke mere gave-agtigt end når firmaet selv hedder noget med gaver.

Du kan også få en skøn taske parfume fra Molekyle, der sikkert også vil glæde modtageren, hvad end du søger julegave til din mor, svigermor eller kæreste. Molekyle parfumerne retter sig til den enkelte da de arbejde med molekylerne i huden og derfor bliver duften unik efter hvem der har den på.

Vintertiden er kold, så derfor er en logisk gave, lidt at varme sig på. Derfor kan du få et lækkert og billigt tørklæde til din mor eller datter. Så kan de holde varmen i stil - det sætter kvinder pris på!

Julegaver til teenage datteren er jo et helt kapitel for sig selv, men vi gør det enkelt for dig - Maanesten eller Nunoo, så er du ret godt sikret en glad teenager juleaften. Med Nunoo taskerne er du sikret lækre tasker bl.a. i læder til billige penge end så mange andre brands. Overvej de Nunoo tasker der har logo'er på sig, det er de nyeste og logo'er er jo noget de unge elsker!

SE HELE UDVALGET AF JULEGAVE IDEER MELLEM 0-300KR HER.Julegaver fra 300-600kr

Julegaver fra 300-600kr

Har du nået at spare op til gaverne gennem et helt år, har du nok mellem 300-600kr til nogle af gaverne og derfor har vi også her gjort det nemt at få et overblik over de bedste gaver til kvinder og piger mellem 300 og 600 kr!

Et smykke er altid en god ide, da det er noget man altid vil gemme! Her har vi amnge gode ideer - f.eks. guld fingerringe fra Maanesten til teenage datteren eller et Sif jakobs armbånd til din stilbevidste kone eller kæreste?

Bliver vi ved de der teenagere. Så har vi flere gode julegaveideer til din teenage datter. Nunoo er ALTID en god ide, da det er på sit højeste blandt de unge piger. Nunno er for teenage piger hvad Louis Vuitton er for voksne - lækkert og eksklusivt. Derfor har vi fundte nogle af de lækre tasker fra Nunoo, men elsker din datter farver anbefaler vi klart en af de smukke tasker fra Becksöndergaard der altid betager.

Søger du ideer til julegaverne til din svigermor eller mor er interiør altid en god ide. Det kan man have stående hele året til minde om en hyggelig aften - og så elsker alle kvinder jo at have et pænt hjem. Køb f.eks. en lille By Lassen Kubus Bowl til din mor, kone eller svigermor i julegave. Den er tidsløs i sit design og kan bruges i stuen, køkkenet eller gangen.

Selvom det ikke er noget man altid lige tænker over, så bruger de fleste kvinder make-up og mange går faktisk højt op i deres make-up, derfor ville det jo være passende at beskytte make-uppen i en smuk make-up pung. Ellies & Ivy er den perfekte gave til kæresten eller veninden, der med stil opbevarer make-upen. En god make up pung fra Ellies & Ivy er en perfekt julegave til kæresten og koster ikke særlig meget. Make up pungene kommer i flere forksellige farver end den du ser her, så husk at tjekke udvalget ud.

SE HELE UDVALGET AF JULEGAVE IDEER MELLEM 300-600KR HER.


Julegaver fra 600-1000kr

Julegaver fra 600-1000kr

Så er vi begyndt i den tunge ende af julegave ideerne. Her finde du de lækreste julegaveideer mellem 600-1000kr.
Det bliver altid lettere at finde gode ideer, hvis man ikke er særlig begrænset af pengene og hvis du kigger her finder du gode idder til julegaven til konen, kæresten eller din elskede mor.

Interiør og pynteting til boligen er altid en god julegaveide til kvinden i dit liv. De fleste kvinder elsker at have et pænt hjem og netop bolig ting er noget man gemmer og altid kan arrangere på en ny måde. Tag f.eks. den smukke og tidsløs By Lassen køkkenrulleholder i sort - den perfekte julegave til kvinder der elsker boligindretning. Med sit tidsløse design  kan den altid passes ind i kombination med en lysestage og en potteplante eller andre arrangementer du kan komme på.
Er du ikke til det kantet design så køb den søde træ panda i julegave - den sødeste julegave til din svigermor!

Elsker du når din kæreste eller mor dufter dejligt, så skal hun klart prøve en af de skønne molekyle parfumer. Molekyle parfumerne tilpasser sig brugerens molekyle og vil derfor indrette sig derefter. Det betyder at selvom nogle af top noterne er ens, så vil hver duft blive unik alt efter bruger. Der findes flere forskellige, men Purple er den sødeste af dem.

Bliver vi i skøndheds kategorien, får du meget for pengene med en Karmameju gaveboks - her har Karmameju samlet de bedste og mest populære produkter til en lækker julegaveboks hvor du får mere og sparer. Spar gode penge på skønhed fra Karmamju med Karmameju julegaveboksene til ansigt eller krop!

Udover bolig, så elsker de fleste kvinder også at være velklædt, så derfor et en lækker strik eller en ny nederdel altid en god ide! Og lad os være ærlige. Mænd elsker en velklædt kæreste eller kone. En gode julegave er altid en varm strik, ligemeget om det er en julegave til svigermor eller en julegave til din kone - og vi lover kun at have stilfulde striktrøjer der er en stensikker vinder.

En sidste ide er en sikker vinder indenfor julegaver til teenages døtre og koner - smykker! Køb smukke øreringe som hun forevigt vil beholde og bruge. Smykker er ALTID den perfekte julegaveide til kvinder, mest fordi det er svært at gå helt galt i byen og så holder de bare for altid.

SE HELE UDVALGET AF JULEGAVE IDEER MELLEM 600-1000KR HER.Julegaver fra 1000+

Julegaver fra 1000+

Så ramte vi den helt tunge prisklasse. Det er da helt fantastisk hvis du er en af dem der har sparet nok op til at penge ikke rigtig spiller en rolle i forbindelse med julegaven til kvinder i dit liv - hvad end du leder efter julegaven til din elskede mor eller julegaven til din kæreste, så kan du være sikker på at enhver ting fra vores liste vil falde i god jord.

Starter vi med den helt sikre julegave vinder her, så er det klar Lala Berlin tørklædet! Trods sine nogle og 2600kr, så er den bløde og lækre cashmere med det velkendte logo en fantastisk julegave at modtage. Tørklædet kan bruges hele året - om vinteren til at hold varmen om halsen og om sommeren som et sjal til de kølige aftener. Denne dyre julegave vil sprede aller størst glæde juleaften.

Ved du din kone, mor eller kæreste ønsker sig tøj i julegave så har vi også nogle skønne ideer til hvilke blød julegave du skal give hende. Dawn x Dare laver lækre, tykke strik bluser der er håndlavet i Italien. Der skriger luksus og er også en af de styles der forbliver i garderoben for evigt. Det er jo altid dejligt at give en blød gave der forbliver i garderoben for evigt, og med Dawn x Dare er du den sikret!

En god julegave ide til kvinderne i dit liv er også altid smykker! En smuk halskæde med vedhæng fra Maria Black er måske lidt et sats, men vi er overbevist om, at når den først kommer på, kommer den aldrig af igen. Med sine vedhæng giver den det lækreste, sejeste og smukke spil til halsen og ethvert outfit! Udvid hendes horisont med denne julegave - du kan jo næsten høre at den er det bedste i hele verdenen. Vi har dog et større udvalg af halskæder og andre smukke øreringe der altid vil falde i god jord, for et smykke i julegave er aldrig en dårlig ide!

Med dit budget kan du også glæde din kæreste med sko i julegave - nærmere støvler. Støvler er en fantastisk julegave til din kæreste eller kone. Måske et par af de man selv ikke lige synes der er penge til at investerer i,  men som du kan købe og redde dagen med! Støvler med hæl er virkelig en lækker julegave at få. Vi har samlet de mest populære og de man går fantastisk i!

SE HELE UDVALGET AF JULEGAVER DER KOSTER 1000KR + HER.