Blog - Vi giver dig den ultimative jakke/frakke-guide

Herrefrakken

Herrefrakken

Er du til det klassiske og stilrene look, så er det herrefrakken du skal gå efter. Det er en super nem måde at kombinere komfort med elegance. En klassisk frakke, er et item, der kan bruges det meste af året – derfor er det vigtigt at finde en frakke, som fremhæver din egen personlige stil og samtidig er komfortabel. Når først efteråret og vinteren er over os, så har vi brug for at pakke os godt ind – og så gør det jo ikke noget, at man ser smart ud samtidig. Frakken findes i forskellige længder og forskellige mønstre - og hos os finder du den klassiske uldfrakke, den ternede og tidløse frakke samt flere.

Har du brug for at tilføre din frakke lidt facon? Så style jakken med et bælte i taljen. Det ser super cool ud og så får frakken en mere kropsnær facon. Fordi herrefrakken er så klassisk i sit snit og look, så kan den styles med både bukser og kjoler – ja egentlig mener vi ikke, at der findes noget, der ikke kan styles med herrefrakken. Heller ikke når det kommer til fodtøj. Hvad enten du er til støvler eller sneakers, så kan du uden problemer iføre dig begge dele – og så er det bare afsted.    

Dunjakken

Dunjakken

Dunjakken er et absolut must, hvis du er en frossenpind eller er typen, der bevæger dig ud i al slags vejr. Dunjakken findes i forskellige længder og man bør overveje, hvilken længde der passer bedst til dit behov. Eksempelvis kan en lang dunjakke være noget besværlig at cykle i, medmindre den kan lynes op nedefra – og derfor er det vigtigt at tænke alle dine behov ind, når du er på jagt efter den perfekte dunjakke.
Dun er verdens mest effektive isoleringsmateriale, målt i forhold til sin vægt og derfor er dunjakken vores største anbefaling, hvis du er på jagt efter en jakke med god varme i, som samtidig er åndbar. Vores dunjakker er vandafvisende, så de skal nok holde dig varm og tør, når du bevæger dig fra A-B.


Vi anbefaler, at du styler din dunjakke med et par skinny jeans og støvler til, da jakken i sig selv giver meget fylde foroven. Du kan også gøre som Frederikke – style den med jeans, en lækker strik og sneakers til. På den måde skaber du et afslappet og mere sporty look. Dunjakken er en tidløs investering, som kan hives frem fra skabet sæson efter sæson. Dunjakken kan både fungere som et funktionelt, sporty eller elegant item.  

Global Funk

Global Funk

.. eller ”Budget-baskeren”. Global Funk designer de fineste jakker og dragter, til fordelagtige priser. Her får du altså en god jakke, til en rigtig fin pris. Hos os finder du Global Funk jakker til enhver årstid. Den yderst populære ”Even”-model, fås nu med foer i og er perfekt til overgangen og vinteren.


En anden bestseller fra Global Funk er deres populære ”flyverdragter”, som sprøjtede afsted sidste år. Det smarte ved sådan en dragt er, at kulden ikke har nogen mulighed for at snige sig ind nogle steder. Den er perfekt, hvis du opholder dig meget udenfor, eller du eksempelvis cykler til og fra studie eller arbejde. En anden god detalje ved heldragten er, at der er justérbare snører i livet, som kan spændes ind efter behov.  

Notyz

Notyz

2-i-1-jakke! Jakkerne fra Notyz fungerer som 2-i-1 jakker. Inde i den sorte Notyz jakke, findes en overgangsjakke, som kan lynes og knappes af. Den indre jakke, fungerer derfor både som ”foer”, men er også en jakke i sig selv. Hvor genialt er det lige? Den grønne jakke er foret med pels, som ligeledes kan tages ud og jakken kan så fungere som en overgangsjakke, uden pelsen. Du kan altså nøjes med en købe én jakke, som kan anvendes mere eller mindre året rundt (medmindre du forelsker dig i begge modeller).

Kendetegnet ved Notyz jakkerne, er de fede (aftagelige) pels-detaljer. Pels-detaljerne hjælper til at holde dig ekstra varm i de kolde tider og kan altså tages af, hvis man ønsker at give jakken et nyt og simpelt udtryk.