En steamer, også kaldt en damper er det perfekte (og hurtigere) alternativ til strygning. - Og så er den lige til at have med på ferien. Derudover finder du også en fnug fjerner, der intet fylder, med som er super skøn til at forny dit tøj, så det ingen fnuller har. Se desuden de skønne kemi-frie vaskemidler og vidunder produkter fra Steamery Stockholm her. Læs mere her.
ADVENTSGAVER - HURTIGT, LÆKKERT OG NEMT ♥ D.10/10-19 Gør det let for dig selv at glæde en du holder af! Vi laver gaverne for dig, så du skal bare skrive til os på webshop@profilart.dk for at bestille 4. adventsgaver. Vi laver de 4. gaver baseret på modtageren. Læs mere her
VI GIVER DIG DEN ULTIMATIVE JAKKE/FRAKKE-GUIDE D. 3/10-19 Vi ved godt, at vi allerede har lavet et indlæg om overtøj – men i denne guide, vil vi gå mere i dybden med de forskellige frakke/jakke-modeller og give dig forskellige stylingtips. Der findes et hav af forskellige jakker/frakker derude og det kan være svært at navigere i den store jakke/frakke-jungle. Frygt ej! Vi har nemlig lavet denne guide, for at klæde dig bedst muligt på og hjælpe dig i jagten på den helt rigtige jakke. Læs mere her.
Tag vores test og find ud af hvad der passer netop til dig og din krop. På den måde er du et skridt tættere på at ramme plet hver gang du shopper! Læs mere her.
STOR JULEGAVE GUIDE! Vi har gjort det så let at det faktisk ikke behøver at tage længe at klare alle julegaverne til kvinder og pigerne i dit liv. Hvad end du skal finde en julegave til din teenage datter eller en julegave til din kone, veninde, mor eller svigermor. Vi har opdelt julegaverne i 4 prisgrupper så du kan finde lidt til enhver pengepung og små - så hvad enten du er på SU eller lige mangler en ekstra gave, så får du her gode bud der burde gøre det let for dig at få julegave ræset overstået! Se vores bud på julegave ideer i forskellige prisklasser her.