VIA VAI

VIA VAI designer sko til kvinder i italiensk design med høj komfort. Grundlæggeren bag VIA VAI har altid haft en kærlighed til Italien, det italienske design og en passion for sko - og på den baggrund opstod brandet. Brandet blev etableret i 1992 og gennem årene er VIA VAI vokset til, at være et mærke, der kan findes i mange kvindes garderobe.Kombinationen af de seneste tendenser, samt brandets egen signatur sikrer, at de gang på gang kan præsentere en unik og samtidig genkendelig kollektion, sæson efter sæson. Vi hos Profil Art, er i hvert fald ualmindelig begejstret for de skønne sko fra VIA VAI. Se hele vores udvalg fra VAI VAI herunder eller se vores øvrige udvalg af sko lige her.

VIA VAI - italiensk design i høj kvalitet

Via Vai er et eksklusivt skobrand, som designer de skønneste sko, støvler, sneakers og sandaler i højeste kvalitet, med øje for de lækre og eksklusive detaljer, god pasform og det gode håndværk. Designeren bag de skønne sko og støvler er Ruud Pessers, som med mange års erfaring i skobranchen, startede Via VAi tilbage i 1992, og nu forhandles rundt i hele verden. Brandet Via Vai er blevet et eftertragtet og anerkendt skomærke, som gang på gang skaber de lækreste kollektioner i kvalitets læder og ruskind, som passer perfekt ind i det danske modebillede og danske kvinders garderobe. Hos Profil Art udvælger vi sæsonens mest populære støvler, sneakers og sandaler til dig. Uanset om du mangler flotte sandaler i blød skind og ruskind til sommerkjolen, et par cool sneakers til hverdag eller et par skønne støvler i det blødeste skind til efteråret og vinter, finder du et lækkert udvalg lige her.

VIA VAI støvler til hverdag og fest

Via Vai er særligt kendt for deres flotte støvler i det lækreste og bløde kalveskind og ruskind, med god pasform så du altid får et par komfortable støvler når du køber her. Via Vais kollektioner følger altid tidens mode og tendenser, og skaber et stort udvalg af flotte støvler, med et moderne og eksklusivt udtryk, uanset om du er ude efter et par flade støvler til hverdag, eller et par højhælede støvler til det lidt ekstra lækre outfit. Via Vai laver støvler både til dig som ønsker det mere simple og minimalistiske look, og dig som er mere modig og hopper i et par rå og cool støvler med markante detaljer og en chunky sål. Med et par kvalitets støvler fra Via Vai, har du den perfekte støvle i mange år frem.

VIA VAI sneakers i lækker italiensk kvalitet

Leder du efter et par lækre sneakers lavet i det bedste skind og ruskind, med masser af flotte detaljer og en god pasform, så er et par af Via Vais sneakers lige noget for dig! Via Vai laver flotte og behagelige sneakers til den kvalitetsbevidste kvinde, både til dig som foretrækker klassiske hvide tennissko i det blødeste skind med en god tyk sål, og til dig som elsker fine farvedetaljer, og masser af flotte detaljer som skiller sig ud fra mængden. Fælles for alle Via Vai sneakers, er at de er lavet i de bedste materialer, med fokus på den gode og velkendte Via Vai pasform, så du altid får de lækreste sneakers som sidder godt på foden og holder i flere år frem. Hos Profil Art finder du sæsonens mest populære Via Vai sneakers, og altid de klassiske hvide Juno sneakers, som passer til ethvert outfit.

VIA VAI - sandaler til modebevidste kvinde

Sommer efter sommer er Via Vais sandaler et kæmpe hit. Den bløde og komfortable sål og de fine detaljer, gør dem ideelle til de varme dage, og kan bruges hver dag uden du får ømme fødder. Via Vai laver hvert år et stort udvalg af mange forskellige sandaler, og du finder både de cool og chunky slip-in sandaler, der er nemme og behagelige lige at hoppe i, og sandaler med lukkede remme, som sidder godt på foden hele dagen. Via Vai sandaler er til dig som vægter kvalitet, komfort og mode højt når du vælger sæsonens sandaler. Via Vai går aldrig på kompromis med den høje kvalitet og pasform, og følger altid tidens mode og trends.

Køb VIA VAI sko hos Profil Art

Hos Profil Art er vi vilde med sko fra Via Vai, og vi gør os umage med altid at udvælge sæsonens fineste sandaler, sneakers og støvler i den bedste kvalitet. Fandt du ikke lige noget som faldt i din smag denne gang, så kig endelig forbi igen, vi får altid løbende nye og fine styles hjem. Har du spørgsmål til størrelse, materialer eller noget helt andet, er du altid velkommen til at kontakte os på 31 620 621 eller webshop@profilart.dk, og vi vil gøre vores bedste for at vejlede dig.

Hvordan er Via Via i størrelsen?

Som udgangspunkt er Via Vais sko almindelig i størrelsen, og vi anbefaler at du vælger din normale størrelse. Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge er du altid velkommen til at kontakte os på 31 620 621 eller webshop@profilart.dk

Er Via Vai støvler lavet i ægte skind?

Ja, Via Vai laver deres lækre støvler i ægte italiensk læder og ruskind. Mange af deres sandaler og sneakers laves også i ægte læder og ruskind.

Er VIA VAI et godt skomærke?

Ja, Via Vai er et lækkert og veletableret brand, som har stor anderkendelse i hele verden. Italiensk design i den bedste kvalitet, som laves med de lækreste materialer på markedet. Via Vai har fokus på høj komfort, kvalitetsmaterialer og smukt design til den mode- og kvalitetsbevidste kvinde.