VIA VAI

VIA VAI designer sko til kvinder i italiensk design med høj komfort. Grundlæggeren bag VIA VAI har altid haft en kærlighed til Italien, det italienske design og en passion for sko - og på den baggrund opstod brandet. Brandet blev etableret i 1992 og gennem årene er VIA VAI vokset til, at være et mærke, der kan findes i mange kvindes garderobe.Kombinationen af de seneste tendenser, samt brandets egen signatur sikrer, at de gang på gang kan præsentere en unik og samtidig genkendelig kollektion, sæson efter sæson. Vi hos Profil Art, er i hvert fald ualmindelig begejstret for de skønne sko fra VIA VAI. Se hele vores udvalg fra VAI VAI herunder eller se vores øvrige udvalg af sko lige her.
Farve
KATEGORIER
PRIS
STØRRELSE

Sko til kvinder i italiensk design fra Via Vai hos Profil Art

Via Vai-brandet er opstået på baggrund af en kærlighed til Italien, en kærlighed til italiensk design og en passion for sko. I 1992 bliver brandet etableret og har siden vokset sig stort - og den dag i dag, er det ikke unormalt, at finde Via Vai sko eller støvler, rundt omkring i kvinders garderober. Kærligheden til italiensk design er stadig den dag i dag, drivkraften bag brandet. Kombineret med de seneste trends, tilsat deres egen signatur, designer Via Vai i dag skønt fodtøj med et genkendeligt look - sæson efter sæson.

Via Vai støvle

Vi KNUSELSKER de skønne støvler fra Vai Vai. Man er ikke et sekund i tvivl om, at her får man virkelig kvalitet for pengene. Med et par støvler fra Vai Vai, er du sikret et stykke fodtøj, som bare holder år efter år. Du er garanteret en støvle i kvalitetsskind, der kun bliver smukkere med tiden, når det får lidt patina. Hos Profil Art, har vi simpelthen ikke nok rosende ord, når det kommer til skønne støvler fra Vai Vai. De er et musthave!