Sui Ava

Sui Ava er et nyere dansk brand, som blev oprettet i 2017 af Sisse, mor til Sui og Ava - derfra navnet. Sui Ava skaber sjove, unikke og farverige smykker & accessoires i høj kvalitet til overkommelige priser. Alle deres produkter bliver designet og produceret med kærlighed og med massere af personlighed. Kollektionerne hos Sui Ava følger de skiftende sæsoner og de løbende trends, men indeholder også tidsløse og klassiske designs. Hos profilart udvælger vi de smukkeste styles. Hårklemmer, til når håret skal sættes fint op til hverdag eller festlige lejligheder, tasker til når du er på farten og skal have plads til alle dine ting, huer & bøllehatte til når de kolde vintermåneder er ovre os, eller til når vi har en dag hvor håret bare driller.
Viser 31 ud af 31 produkter

Sui Ava - Farverige accessories & smykker

Sui Ava er et dansk brand, som blev etableret i 2017 med Sussi som ejer. Sussi er mor til to døtre, Sui og Ava - derfra kommer navnet Sui Ava. Sussi har tidligere arbejdet i modebranchen i 15 år, inden hun opsagde jobbet og etablerede Sui Ava.  Hun har derfor fået stor erfaring indenfor modebranchen og har med tiden givet hende en naturlig sans for stil, et kreativt sind og øje for trends. Siden begyndelsen i 2017 har Sui Ava vokset sig stor indenfor farverige, unikke og festlige accessories & smykker og er i dag en af Danmarks førende indenfor faget.

Accessories til hverdag og fest

Sui Ava har formået at skabe unikke accessories og smykker til alle tænkelige lejligheder. Alle Sui Ava kollektioner er skabt med kærlighed, passion og personlighed, hvilket er tydeligt at mærke på kvaliteten af deres mange smukke produkter. Mangler du en festlig tilføjelse til dit hverdags outfit, er Sui Ava mestre i at designe farverige og festlige accessories, som passer perfekt til formålet. Sui Ava har produkter til enhver nødvendighed indenfor accesories og smykker: huer, hatte, halskæder, hårbøjler, tasker, hårklemmer og mange flere.

Fine smykker til kvinder

Sui Ava er specialister i at kreere unikke smykker med farver, glitter, sten og perler, i både sølv og guld. Synes du dit outfit er lidt kedeligt, kan du nemt give det liv med et af Sui Avas smukke designs.