🎄 Vi bytter julegaver t.o.m 5. januar 2023 -  Bestil senest 20/12 kl. 14 og modtag inden juleaften 🎄 

Stine Goya

Stine Goya er en dansk designer, der er fuldstændig fantastisk dygtig til det med kunstneriske prints og skæve designs. Med disse skønne designs appellerer hun til kvinder i alle aldersgrupper. De forskellige items kan bruges sæson efter sæson og pryder ethvert klædeskab. Stine Goya er især fantastisk til at designe kjoler, der kan bruges til alle anledninger, men hun mestrer også at lave sæt der bruges sammen, men også hver for sig. Lad dig inspirere, forføre og forelske i de skønne designs og styles fra Stine Goya herunder. Er du desuden, ligesom os, ret pjattet med skønne prints og flotte designs, så vil du højest sandsynligt også elske de smukke styles fra Karmamia.
Farve
KATEGORIER
PRIS
STØRRELSE

Kunstnerisk mode fra Stine Goya hos Profil ArtStine Goya kjole

Står du og mangler en fantastisk kjole til diverse begivenheder eller bare til hverdagsbrug, så du kan skille dig ud fra mængden? Så er en kjole fra Stine Goya helt sikkert løsningen. Stine Goya er super dygtig til at designe skønne kjole, med fantastisk pasform, der skiller sig ud i mængden. Kjolerne er nemlig altid med smukke detaljer i form af farver, flæser, mønstrer osv. Med en kjole fra Stine Goya er du sikret misundelige blikke og du bliver med garanti festens midtpunkt. Priserne befinder sig i den lidt højere ende, men en kjole fra Stine Goya er på den anden side, en super god investering til garderoben, da kvaliteten holder år efter år.

Stine Goya bluse

Ligesom med kjolerne, så findes Stine Goyas fantastiske print ofte også i bluse-versionen. Vælger du en bluse, frem for kjolen, så har du mulighed for at dæmpe stylingen med et par "neutrale" bukser eller nederdel til. Eller hvis du er den modige type, så har du mulighed for at gå all-in på farver og prints og kombinere det hele lidt på kryds og tværs - og på den måde skabe en form for cool colorblocking-look.