Små tasker
Farve
1 stk
1 stk
1 stk
3 stk
2 stk
2 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
3 stk
2 stk
1 stk
13 stk
KATEGORIER
41 stk
60 stk
PRIS
1 stk
20 stk
25 stk
8 stk
8 stk
1 stk

Små tasker

Her finder du vores udvalg af de fineste små tasker, som kan bruges til at sætte prikken over i'et på dit outfit. Det er et musthave i enhver kvindes garderobe, at have en elegant go-to taske, man altid lige kan svinge over skulderen - eller have under armen, når man skal ud af døren.

Blandt vores udvalg, finder du flere forskellige designs af små tasker - hvad enten du er til en af de populære læder-skuldertasker fra Núnoo, tasker i forskellige farver og i lækkert lædermateriale fra Decadent eller til de flotte og farverige tasker fra Becksöndergaard. Lad dig inspirere af vores samlede udvalg herunder - og find den taske, der passer ind i din garderobe og passer til din personlige stil.

Núnoo Kisser Smooth taske i sort
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 349,00
DKK 175,00
  

Spar DKK 174,00
Info / Køb
Núnoo Kisser Smooth taske i pink
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 349,00
DKK 175,00
  

Spar DKK 174,00
Info / Køb

Små tasker hos Profil Art

Det er i denne kategori, at du finder vores udvalg af forskellige skuldertasker, bæltetasker, mobiltasker, clutches og små shoppere. Du kan have forskellige behov, alt efter humør og begivenhed - og derfor er det naturligvis vigtigt med forskellige valgmuligheder. Hvad enten du er på jagt efter en ny lædertaske, en taske af stof eller en taske af nylon, så finder du hos Profil Art et bredt udvalg. Designs, farver, størrelser og form varierer meget og derfor er der rig mulighed for, at finde lige præcis dén tasker, der matcher dine behov og din stil bedst.

Et fint udvalg af cluthes hos Profil Art

Alle har forskellige præferencer, når det kommer til valget af en ny clutch. Foretrækker man en med rem? Eller skal den være uden? Hvor stort et behov for rummelighed har man? Hos Profil Art finder du begge dele i forskellige farver og designs! Rigtig mange tyr til clutchen, når de skal til fest. Clutchen er nemlig med til at give dit outfit det allersidste touch - samtidig med, at den holder samling på dine ting. Hos Profil Art finder du clutches i mange forskellige former og størrelser. Den lille clutch er praktisk, da den kan rumme dine vigtigste ting - og du behøver ikke lede længe efter dine nøgler, din telefon eller dine kort.
Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer