Punge
KATEGORIER
3 stk
4 stk
PRIS
3 stk
2 stk
2 stk

Punge

En god og fin pung er virkelig et musthave. Den holder nemlig samling på dine kort og kontanter. Hos Profil Art forhandler vi et udvalg af både store og mindre versioner, så der er en pung for enhver smag. En lille pung er eksempelvis ideel, når du altid er på farten og den skal kunne være i alle dine tasker. En stor pung er perfekt for dig, der har mange forskellige kort og som godt kan lide at have kort, kontanter og boner samlet ét sted.

Herunder kan du se hele vores udvalg af punge fra mærker som: Decadent Copenhagen og Núnoo. Scroll ned og fin din egen personlige favorit - hvad enten du er til den helt enkle version eller du godt kan lide den mere detaljerede pung.

Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer