Nuni Copenhagen

Nuni Copenhagen er et dansk smykkebrand, der blev grundlagt af Maria Fodeh og Kenny Christensen har mere end 30 års fælles erfaring fra smykke og accessories branchen. Brandet er kendt for sin minimalistiske og moderne stil, der er inspireret af skandinavisk design. Nuni Copenhagen fremstiller smykker i høj kvalitet, der er lavet af ædle metaller som sølv og guld, samt ædelsten og perler. Deres smykker er kendt for deres enkle, elegante designs og fine detaljer, der gør dem til en favorit blandt både kvinder og mænd. Nuni Copenhagen tilbyder et bredt udvalg af smykker, herunder halskæder, armbånd, øreringe og ringe, der alle er håndlavede og skabt med omhu og kvalitet i tankerne. De er også kendt for deres smukke og personlige smykkekollektioner, som giver kunderne mulighed for at skabe unikke og personlige smykkesæt.
Viser 36 ud af 44 produkter
Find os på Instagram

Hashtag dine billeder med #profilart eller tag os med @Profilart 

Nuni - Trendy og farverige smykker

Nuni er uden tvivl et af de mest populære smykkebrands i Danmark, og det forstår vi godt! Nuni er fantastiske til at sammensætte smukke ferskvandsperler med fine organiske former, med flotte og farverige glasperler, skønne ædelsten og finurlige figurer som giver smykkerne et lækkert og legende udtryk. Nuni er dansk designede smykker, og den dansk-skandinaviske tråd skinner virkelig igennem i deres smykker. Brandet designer både små elegante ørestikker med farverige zirkoner, lækre og sommerlige armbånd med et flot mix af ferskvandsperler og farverige glasperler, og ikke mindst et fantastisk udvalg af smukke øreringe med cute smileys, fine blomstervedhæng og flotte perler. Nuni laver øreringe som sælges både som sæt og som enkeltvis, så du nemt kan mixe og matche dem på et utal af måder og på den måde kan du skabe dit helt eget udtryk, alt efter dit outfit og humør. Det synes vi er ret smart!

Nuni øreringe

Nuni har et skønt udvalg af de fineste øreringe med perler i skønne farver, og der er noget for enhver smag. Nuni laver både elegante og enkle øreringe med farverige zirkoner og hvide ferskvandsperler, men de laver også lidt mere finurlige og legende øreringe med flotte farvekombinationer og sjove smileys med et enkelt udtryk, eller de lidt sjovere med flotte zirkoner. Uanset hvilken stil du er til, kan du også nemt mixe og matche de fine Nuni øreringe, og flere af deres øreringe sælges enkeltvis så du kan lave dit helt eget mix og skabe din egen smykkestil som du kan style på kryds og tværs. Er du mere vild med det enkle og mere rene udtryk, fås Nuni øreringe også som sæt, og skulle du blive forelsket i en ørering som ikke kommer som sæt, lægger du blot 2 stk. i kurven, super nemt! Du finder hele vores udvalg af Nuni øreringe lige herover.

Nuni armbånd

Er du også vild med fine og feminine armbånd med smukke perler i skønne farver, vil du helt sikkert elske de smukke armbånd fra Nuni. Nuni er super dygtige til at skabe enormt fine og feminine armbånd med både ferskvandsperler og farverige glasperler. Deres armbånd fås både med pangfarver og lidt mere dæmpede pastelfarver, som du nemt kan mixe med andre fine armbånd. Kun fantasien sættet grænser for hvordan du bærer de fine Nuni armbånd.

Nuni halskæder

Nuni er særligt kendt for deres fantastiske halskæder med flotte organiske ferskvandsperler, mixet med fine og sjove figurer som giver det et skønt og legesygt udtryk, der kan pifte ethvert outfit op. De fine halskæder kommer med en smart forlænger kæde, så du nemt kan justere længden på dem, og hvis du skal bruge to halskæder samtidig kan du med fordel sætte dem i forlængelse af hinanden inden du tager dem på, så undgår du at de dækker for hinanden. Det er ret smart!