Nicolas Vahé
Farve
2 stk
KATEGORIER
21 stk
PRIS
26 stk
2 stk

Nicolas Vahé

Nicolas Vahé er et dansk brand der laver forskellige delikatesser og tilbehør til køkkenet. Ikke nok med, at deres delikatesser smager fantastisk, så er produkterne også lavet i et design, der vil pryde i køkkenet.

Brandet mener, at det skal være nemt at spise god, smagfuld og sund mad hver eneste dag. Derfor er alle deres gourmetprodukter lavet på basis af en stærk filosofi og en præference for mad og råvarer af kvalitet.

Mangler du en lille værtindegave, noget til tapasbordet, noget til desserten eller noget helt 4.? Så anbefaler vi, at du kigger vores udvalg fra Nicolas Vahé igennem - der er noget for enhver smag.

Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer