New Balance

New Balance er et skobrand, der er kendt for sine moderigtige sneakers, som passer ideelt ind i modebilledet. New Balance designer sneakers, som passer til det sporty look, men de er ligeså smarte til det feminine look, bestående af kjole eller nederdel. Har du et krævende job, hvor du går eller står meget - men samtidig gerne vil se smart ud? Så bør du tjekke vores udvalg fra New Balance ud. Deres sneakers er super behagelige at have på, time efter time - og de er utrolig tidsløse i deres look, så det kan anvendes år efter år. Ren win-win! Kan du ikke finde din favorit blandt vores udvalg fra New Balance, så se vores øvrige udvalg af sneakers lige her (link).

Find os på Instagram

Hashtag dine billeder med #profilart eller tag os med @Profilart 

New Balance sneakers

Vi er helt pjattede med de skønne sneakers fra New Balance. Brandet formår virkelig at designe smarte og moderigtige sneakers, der samtidig er funktionelle. Funktionaliteten er super vigtig - især hvis du er meget på farten eller går og står meget i løbet af dagen. Vi skal passe på vores kroppe - men det gør jo ikke noget, at man ser smart ud, samtidig med. Hos Profil Art sørger vi for at have forskellige modeller og farver på lager, så der altid er lidt for enhver smag. New Balance sneakers henvender sig ikke kun til én bestemt målgruppe, men dækker tværtimod rigtig bredt. Det er både den yngre pige, hvor looket vægter højere end komfort og den "ældre" generation, hvor komforten er i højsædet, som brandet henvender sig til.
Med en New Balance sko, er du sikret komfort og kvalitet i mange år. Deres sneakers er altid i et tidsløst design og så holder de bare år efter år! Vi hos Profil Art er selv kæmpe fans af New Balance sko og sværger til dem, selv efter mange timer på gulvet.