Lucie Kaas
Farve
1 stk
KATEGORIER
6 stk
PRIS
9 stk
22 stk
2 stk
3 stk

Lucie Kaas

Lucie Kaas blev grundlagt i 2012 og er et dansk brand, der designer forskelligt interiør til din bolig. Hele idéen bag brandet var, at gentænke og genskabe en lang række designklassikere fra 50'erne, 60'erne og 70'erne. Produkter fra Lucie Kaas passer perfekt ind i det moderne hjem, med deres "gamle" designs i en mere moderne udgave.

Udover at have et stort fokus på det klassiske design, så har Lucie Kaas et stort fokus på håndværket. Alle produkter fra Lucie Kaas er derfor af høj håndværksmæssig kvalitet og de er langtidsholdbare. Lucie Kaas samarbejder med forskellige kunstnere, der hver især sætter deres eget personlige præg på produkterne.

Scroll igennem vores udvalg fra Lucie Kaas herunder og find blandt andet søde æggebægere, træfigurer eller vægkroge.

Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer