Lounge Nine

Lounge Nine er et dansk brand, der skaber de skønneste klassikere - der med et afslappet touch, kombinerer elegance, det feminine og en følelse af at være rigtig godt tilpas. Med god bevægelighed og bløde materialer, vil du til hver en tid, føle dig godt tilpas - hele dagen. Brandet er indbegrebet af den bløde følelse, du får fra naturlige materialer og dæmpede farver. Lounge Nine udsender årligt to kollektioner, hvilket gør det muligt for dig, at opleve deres kvalitet til fulde. Brandet skaber minimalistiske og moderne hverdagsfavoritter - altid af bedste kvalitet inden for kashmir-, alpaka- og bomuldsmaterialer. Se vores personligt udvalgte favoritter fra Lounge Nine herunder.  
Ingen varer
Vi fandt umiddelbart ingen varer baseret på din søgning. Men hey, måske vi kan hjælpe dig lidt på vej. Se vores skønne mode nyheder her eller se vores udvalg af lækkert interiør her. Ledte du efter sko, kan du finde hele vores udvalg af sko her eller tag et lille kig på vores store udvalg af smykker og accessories her. Hvis du, mod vores forventning, ikke lige finder nogle af kategorierne interessant, har spørgsmål eller eftersøger en bestemt varer, så du altid skrive til os på: webshop@profilart.dk - vi bestræber os på at svarer indenfor 24 timer. Du er også altid velkommen til at ringe til os på webshoppen på 31 620 621 eller til pigerne i butikken på 75 62 67 68.

Lounge Nine Bukser

Bukserne fra Lounge Nine har altid en dejlig stretch der gør du har fri bevægelighed, uden at det strammer på mave eller lår. Bukserne kan kombineres med pænere bluser, som skjorter eller blonde toppe eller bruge med en t-shirt og en denim jakke.  

Lounge Nine bluser

Bluserne fra Lounge Nine er, som bukserne, behagelige og lavet i bløde materialer. Sæt dem til et par læder leggings for et råt look, ellers til jeans for et afslappet, cool look. Du kan dog også sagtens sætte Lounge Nine toppene til en pænere habit buks, for det perfekte miks af elegant og afslappet.