Kay Bojesen
Farve
1 stk
3 stk
KATEGORIER
9 stk
PRIS
3 stk
9 stk
27 stk
3 stk

Kay Bojesen

Kay Bojesen var sølvsmed og designer med helt særlige evner. Han kunne nemlig give træ liv - og på den baggrund blev han da også verdensberømt. Kay Bojesen ønskede ikke at skabe tro kopier af virkelighedens dyr og han ønskede heller ikke at være for detaljerig - han ønskede derimod at skabe fantasifulde varianter, der tog afsæt i barnets egen verden og inspirerede til leg. I dag er det Rosendahl Design Group, der udvikler, producerer og distribuerer Kay Bojesens designs. Hos Profil Art fører vi et bredt udvalg af hans ikoniske træfigurer, blandt andet aben, elefanten, sangfuglene m.fl. Se hele vores udvalg af de ikoniske træfigurer herunder.

Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer