Jane Kønig

Jane Kønig er et af vores mest populære smykkemærker. Jane Kønig leverer altid de smukkeste smykker, som både er enkle men samtidig detaljerede. Med smykkerne fra Jane Kønig, har du rig mulighed for at skabe din egen personlige stil. Smykkerne er nemlig meget iøjnefaldende, samtidig med at de er utrolig klassiske og tidsløse i sit udtryk. Smykkerne fra Jane Kønig kan bruges igen og igen - og de kan kombineres på kryds og tværs, så de passer bedst muligt til din personlighed og stil.

Skriv endelig en mail hvis du er interesseret i at kende vores udvalg, eller søger et bestemt smykke: webshop@profilart.dk
Viser 36 ud af 46 produkter
Find os på Instagram

Hashtag dine billeder med #profilart eller tag os med @Profilart 

Skønne smykker fra Jane Kønig hos Profil Art

Jane Kønig blev egentlig uddannet beklædningsdesigner tilbage i 1986. Under hendes uddannelse, designede Jane samtidig smykker til hendes kreationer - og smykkerne blev sidenhen hendes foretrukne arbejdsområde. Smykkerne fra Jane Kønig er utrolig tidløse og klassiske med et finurligt twist. Jane vil gerne udfordre kvinder til at eksperimentere med deres look ved at bære smykker.

Jane Kønig ring

Hos Profil Art finder du et skønt udvalg af fingerringe fra Jane Kønig. Vi fører blandt andet den fine V-ring samt den skønne fletring. Med en Jane Kønig ring, kan du nemt danne dit eget personlige look - enten ved at bruge ringene enkeltvis eller sammensætte med flere andre ringe i forskellige udtryk. Derudover er en Jane Kønig ring en perfekt gavemulighed. Fingerringene er for piger og kvinder i alle aldre og findes i mat sterlingsølv eller mat forgyldt sterlingsølv. Hos Profil Art finder du et nøje udvalgt sortiment af ringe, som rummer noget for enhver smag. Du finder den perfekte sammensmeltning mellem tidløst design samt skønne detaljer som ferskvandsperler og glitrende sten.

Jane Kønig halskæde

Hos Profil Art forhandler vi forskellige versioner af den populære Ankerkæde fra Jane Kønig. Halskæden findes både i mat sterlingsølv eller forgyldt mat sterlinsølv - og den findes også i forskellige længder. En Jane Kønig halskæde, er en perfekt gave at give - den kan nemlig personliggøres i form af de søde Lovetags, enten med bogstaver eller andre forskellige vedhæng. Alle halskæderne fra Jane Kønig er enkle og tidløse i sit udtryk. Brug halskæden alene eller kombiner og style med andre halskæder og skab dit eget personlige udtryk.    

Jane Kønig ørering

Jane Kønig har gennem årene designet nogle utrolig populære og i dag velkendte øreringe. Hos Profil Art forhandler vi eksempelvis de skønne chunky hoops, curly hoops og wire øreringene. Øreringene findes, ligesom hendes andre smykker, i mat sterlingsølv eller mat guldbelagt sterlingsølv. Har du flere end ét hul i øret, så kan du med fordel mixe et fedt look, ved at kombinere flere Jane Kønig øreringe og skabe dit eget personlige look og udtryk. Vores sortiment af øreringe fra Jane Kønig varierer utrolig meget i sit udtryk og du finder derfor noget for enhver smag i vores brede vifte. Nogle af øreringene findes i forskellige udgaver med ferskvandsperler og glimtende sten.

Jane Kønig armbånd

Hos Profil Art finder du et skønt udvalg af fine Jane Kønig armbånd. Kombinér dine armbånd og mix gerne sølv og guld! Går du ofte med ur? Så er det super fint at supplere uret med skønne armbånd og skabe et lækkert og personlige udtryk. Er du mere til det enkle og minimalistiske udtryk, så kan armbåndet fint stå alene og shine for sig selv. Hos Profil Art mener vi ikke, at man overhovedet kan få for mange armbånd i smykkeskrinet og vi elsker derfor at mixe og matche vores armbånd - kun fantasien sætter grænser! Et smykke er med til at skabe detaljer og give dit outfit det allersidste touch. Du finder derfor et nøje udvalg sortiment af forskellige armbånd med vidt forskellige udtryk og detaljer fra Jane Kønig.