Ivy Copenhagen

Ivy Copenhagen laver jeans med fantastisk pasform. Et par gode jeans kan redde enhver tøjkrise. Ikke nok med at de er super nemme at style, både til hverdag og fest, så kan de helt rigtige jeans få en til at føle sig super godt tilpas, hvilket er super vigtigt. Bukserne har masser af stretch og til en pris, hvor de fleste kan være med. Se udvalget af jeans fra Ivy Copenhagen herunder. Vær ikke bange for at style dem sammen med et par fede sneakers eller et par lækre støvler.

Jeans af god kvalitet og godt håndværk fra Ivy Copenhagen hos Profil Art

Ivy Copenhagen er et nyere jeans brand på markedet. Tanken bag brandet er, at skabe jeans af god kvalitet og hvor det gode håndværk er i førersædet. Brandet henvender sig til den yngre målgruppe af stilbevidste kvinder, men vi hos Profil Art mener, at de skønne jeans henvender sig til alle aldre - da alder jo som bekendt, blot er et tal. Vi ved selv, hvor essentielt det er med de helt rigtige jeans og derfor er det vigtigt at prøve sig frem, da pasform og komposition er en individuel følelse.

Ikke kun jeans

Brandet er virkelige dygtige når det kommer til denim - men ikke kun jeans. Hos Profil Art fører vi også et udvalg af nederdele fra Ivy Copenhagen. Kendetegnet ved disse er, at selvom de er tætsiddende, så er der altid godt med strech i, så du ikke mister din bevægelighed. Det kan variere, alt efter sæson, hvor mange nederdele vi har på lager, men du kan altid være sikker på at finde et nøje udvalgt sortiment af Ivy Copenhagen items hos os.