Five Units

Five Units designer jeans og bukser til kvinder i alle aldre. Med det højeste niveau af præcision, komfort og stil, mestrer Five Units at skabe skræddersyet design, der passer ind i ethvert klædeskab. Hvad end du mangler bukser til festlige lejligheder eller et par hverdagsjeans, så har Five Units noget for enhver smag. Five Units har valgt kun at fokusere på underdele og derfor er brandet også blevet synonymt med komfort, rene linjer og perfekt pasform. Hvad end du foretrækker sneakers, støvler eller stiletter til dine bukser/jeans, så kan du se vores udvalg af sko lige her.
Find os på Instagram

Hashtag dine billeder med #profilart eller tag os med @Profilart 

Bukser med skøn pasform til kvinder fra FIVEUNITS

Hos Profil Art fører vi et nøje udvalg sortiment af bukser i forskellige modeller og pasforme fra FIVEUNITS. Om du skal bruge et par bukser til hverdag eller fest, så er den helt rigtige pasform essentielt. Den rigtige pasform gør nemlig, at du føler dig tilpas i din egen krop, hvilket smitter af på dine omgivelser. FIVEUNITS designer bukser i det klassiske look, men også mere mønstrede bukser - til gode priser.  Personligt elsker vi selv at style en klassisk buks med fede sneakers til. På den måde forener man det klassiske look med et mere highstreet look - og det fungerer altså bare!

FIVEUNITS Angelie

Angelie-modellen er en klassisk FIVEUNITS buks, der går igen hos Profil Art. Vi knuselsker modellen, der flatterer de fleste kropstyper. Angelie laves både med split, lynlås og med almindelige ben- og længder.