Ferm Living
PRIS
5 stk
3 stk

Ferm Living

Ferm Living leverer grafik- og retrocharme på bedste vis i deres mange forskellige produkter. Ferm Living giver den danske og nordiske minimalisme lidt kant og farve uden at dominere rummet. Med en stresset hverdag, længes vi efter et afbalanceret liv med plads til kaos og ro, øjeblikke af refleksion og lykkelige stunder. Vi længes efter et sted hvor vi kan være os selv, indse den sande værdi af ting og føle sig hjemme.

Baseret på en passion for autentisk design og funktionalitet, designer Ferm Living forskellige produkter til hele hjemmet. Brandets vision er at skabe produkter, der hjælper dig med at afbalancere livets kontrast. Se vores udvalg fra Ferm Living herunder.

Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer