Billi Bi

Billi Bi er et af de stærkeste brands i Danmark og Skandinavien, inden for modesko- og fodtøj. Det er et dansk skomærke, der er kendt for deres klassiske og tidløse designs. De bruger kvalitetsmaterialer, og fokuserer på at skabe sko med en god pasform og komfort. Billi Bi er især kendt for deres støvler, men de har også et udvalg af sandaler og pumps. Mærket er populært blandt kvinder, der ønsker at kombinere mode og komfort i deres sko. Brandet skaber moderigtige sko og støvler med kant. Vi hos Profil Art, elsker de forskellige modeller fra Billi Bi, som vi uden problemer kan gå og stå i hele dagen. I dag produceres alle sko i Europa - i italiensk kvalitetslæder, hovedsageligt af spanske skomagere på fabrikker, der har produceret sko for Billi Bi i over 25 år. Kan du ikke finde din favorit blandt vores udvalg fra Billi Bi, så se da vores øvrige udvalg af sko lige her.

Kvalitets fodtøj til kvinder fra Billi Bi hos Profil Art

Billi Bi er et skobrand med mange år på bagen. Brandet blev nemlig allerede etableret tilbage i 1930'erne. Billi Bi har i alle årene, haft et stort fokus på dét, at arbejde og eksperimentere med læder i forskellige former. Brandet har siden 1930'erne været et familieforetagende og er det stadig den dag i dag. Billi Bi er et brand, der henvender sig til de unge, såvel som de "ældre", de edgy og de moderigtige - det er også derfor at Billi Bi er et af de førende brands inden for sko i Danmark og Skandinavien.

Billi Bi støvler

Billi Bi designer klassiske og tidsløse støvler - alle kendetegnet ved, at de er lavet i de bedste lædermaterialer. Her er der tale om støvler med fantastisk pasform, helt fra starten. Vi hos Profil Art er kæmpe fans af støvler fra Billi Bi, som vi uden problemer kan gå og stå i dagen lang. Vi elsker at style vores støvler til et par jeans, men vi knuselsker også looket med en feminin kjole, en grov stik over tilsat et par fede støvler. Perfekt til de køligere dage.

Billi Bi sandaler

Er du på jagt efter de helt perfekte sandaler? Så led ikke længere. Billi Bi er svaret! Brandet designer de skønneste sandaler - altid i dejlige farver eller med smukke og unikke detaljer. Ligesom med alt andet fodtøj fra Billi Bi, så er pasformen helt eminent. Hos Profil Art finder du et nøje udvalgt sortiment af sandaler og andet fodtøj fra Billi Bi. Vi har udvalgt vores personlige favoritter, som vi mener er det bedste af det bedste.